Cortinetes

T'agradaria tenir més llum natural a la teva llar sense perdre privacitat? A Fesmés t'oferim el que estàs buscant! Entra i descobreix la millor selecció de cortinetes que et permetran gaudir dels teus moments més íntims plens de llum natural

Filtrar per:

Col·lecció
Color
Estampat
Filtre

Comptar amb llum natural a l'habitatge és tot un privilegi, i per aquest motiu, hem d'aprofitar al màxim, però, com ho podem fer sense repercutir a la nostra privacitat? A Fesmés tenim la solució!

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de cortinetes en diferents dissenys, colors i estampats perquè a més de decorar les diferents estances, puguis gaudir de llum natural, estalviïs el màxim d'energia i segueixis mantenint la privacitat desitjada.

Com escollir cortinetes per la teva llar

Una de les diferències principals de les cortinetes respecte a les cortines, és que la cortineta deixa entrar molta llum en l'estada, aquest vesteix de forma molt subtil les finestres i és ideal sobretot per a mantenir la privacitat en la llar al mateix temps que el mantenim ben il·luminat.

L'elecció del color de la teva nova cortineta és una cosa que també hauràs de considerar profundament, la cortineta blanca és una aposta segura, especialment per a espais petits, ja que aporten la màxima llum possible de l'exterior però sense sobrecarregar l'habitació.

A Fesmés comptem amb una gran oferta de cortinetes online al millor preu del mercat, de tota mena de colors, tamanys, materials i estils.

Quins avantatges tenen les cortinetes?

Les cortinetes es caracteritzen per estar fabricades amb un tèxtil molt fi i lleuger que permet l'entrada de llum natural, al mateix temps que mantenen la privacitat, ja que des de l'exterior, no es pot veure res de l'interior de l'habitatge. A més, es poden combinar amb cortines dormitori i vestir les finestres i finestrals combinant els dos elements decoratius al teu gust. I en tots dos casos, a través del nostre servei de cortines a mida, aconseguiràs l'estil més adient per la teva llar.

Les cortinetes se solen instal·lar amb un porta cortinetes extensible amb la finalitat de col·locar-los a les finestres de les habitacions o menjadors perquè permeten l'entrada de llum natural, reflectint una llum lúcida que provoca una sensació d'amplitud. D'aquesta manera, són una perfecta opció per col·locar al dormitori, ja que les podràs combinar amb els coixins llit i et donarà la sensació que l'habitació té majors dimensions.

Com netejar les cortines?

És de vital importància mantenir les cortinetes impol·lutes, ja que, com són elements decoratius elegants que vesteixen diferents estances, han d'estar ben netes.
Pel correcte manteniment de les cortinetes, s'han de rentar a mà, ja que les teles amb les quals estan fabricades són fines i cal tractar-les amb delicadesa. No obstant això, perquè quedin lluents, únicament es necessita una galleda gran d'aigua tèbia per abocar les cortinetes, mantenint-les al voltant de 2 hores en remull i sabó neutre que deixaran els teixits suaus i nets.