Potes per taules

Potes per a taules en ferro i alumini amb gran varietat de mides i acabats perquè puguis realitzar tots els teus projectes i idees en taules d'escriptori, cuina, menjador, etc. Entra i descobreix totes les possibilitats que t'oferim!

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Material
Color
Acabat
Mides (mm)
Alçada (mm)
Fixació
Filtre

Què són les potes de taula?

Les potes de taules es consideren un dels elements més importants de les taules, són les que sostenen l'estructura i per això han d'aportar fermesa, seguretat i estabilitat.

La funcionalitat que exerceixen les potes de taula és de vital importància, ja que han de tenir la capacitat suficient per a aguantar tot el pes i la càrrega que se li col·loqui damunt. Per això és imprescindible comptar amb els materials i suports de la millor qualitat.

Per què comprar potes per taula a FESMÉS?

Si estàs en recerca d'unes potes resistents, boniques i de qualitat, has trobat el millor lloc. Al nostre catàleg de ferreteria trobaràs tot allò que necesites. 

Les potes de taula són elements molt importants i que no solem donar-li la importància que tenen, ja que és molt comú comprar directament una taula amb les seves potes incorporades, però,i si et deixes portar pel teu costat més creatiu i muntes la taula completament al teu gust? No t'ho pensis més i escull una pota de taula que ressalti i estilitzi la llar!

A FESMÉS posem a la teva disposició la millor selecció de potes per a taula en diferents formes, mides i materials, perquè trobis la que més t'agradi amb la finalitat de construir la taula que sempre has volgut tenir. Sona bé, veritat? Segueix llegint!

Quin tipus de potes taula trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de potes per a taula que s'adaptaran a qualsevol estil decoratiu. Si ens centrem en la forma de les potes, trobem els següents models:

  1. Potes taula rodones, és la millor opció si comptes amb nens a casa, ja que aquest tipus de potes evita que s'ensopeguin i que es facin mal als peus, evitant caigudes.
  2. Potes taula quadrades, són potes que estilitzen molt la taula, ja que es caracteritzen per aportar elegància i modernitzar el lloc en el qual es trobin. L'únic inconvenient que tenen és que poden ser perilloses per als nens petits, ja que en haver-hi cants, es poden ensopegar i fer mal.


Com escollir la millor pota per a taula?

En funció de l'ús que li vulguis  donar a la taula i del lloc on situïs la taula amb les potes, hauràs d'escollir un material o un altre, ja que no és el mateix muntar una taula que tingui una funció decorativa, que una taula que s'utilitzi diàriament.

En primer lloc, hauràs d'escollir el tipus de material que prefereixes, ja que en aquesta secció trobaràs potes de taula d'acer i potes de taula d'alumini.

En segon lloc l'alçada de les potes, ja que en funció de les dimensions del tauler o la superfície que li vulguis col·locar, serà més convenient escollir unes potes de 700 o 800 mm.

En tercer lloc, la forma de les potes, com hem comentat anteriorment, si la prefereixes rectangular o rodona.
Un cop tinguis aquests 3 punts decidits, únicament hauràs d'escollir el color i l'acabat de les potes de la taula que millor combini amb el mobiliari de la llar.