Canyís en PVC

El canyís de PVC és un element d'ocultació molt utilitzat en terrasses, jardins i balcons. És perfecte per aconseguir gaudir d'intimitat en qualsevol d'aquests espais.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Alçada (mt)
Longitud (mt)
Filtre

Canyís de PVC per a la decoració i ocultació del teu jardí, terrassa o piscina. Varietat en mides, color i preus apostant sempre per la qualitat i l'alta resistència. Entra i compra online a FESMÉS!

El canyís de PVC és un element d'ocultació molt utilitzat en terrasses, jardins i balcons. És perfecte per aconseguir gaudir d'intimitat en qualsevol d'aquests espais.

Avantatges del canyís PVC

El canyís en PVC ens ofereix grans avantatges com a mètode d'ocultació per a jardins, terrasses i balcons, entre les quals destaquen:

-        No ocupa gairebé espai

-        És lleuger

-        És resistent

-        Fàcil instal·lació

-        Permet amagar espais i crear intimitat

-        Major ocultació que el canyís natural

 

Tipus de canyís PVC

en FESMÉS podràs trobar una àmplia gamma de canyissos en PVC, tant de simple cara com de doble cara. A continuació, t'expliquem les seves diferències:

-        Canyís de PVC simple cara. Aquest tipus de canyís es recomana quan el tancament tingui vista a un sol costat. Es pot tallar i adaptar a qualsevol forma o mida. Aquest canyís està fabricat en varetes de PVC de 20 mm d'ample cosides amb fil de poliamida. Les filades del cosit es realitzen cada 10 cm i s'encolen amb un adhesiu d'alta resistència en totes les puntades i varetes.

-        Canyís de PVC a doble cara. Es recomana la utilització dels canyissos de PVC a dues cares quan el tancament tingui vista a banda i banda. Es pot tallar i adaptar a qualsevol forma o mida. Aquest model de canyís està fabricat en varetes de PVC de 20 mm d'ample cosides amb fil de poliamida. Les filades del cosit es realitzen cada 10 cm i s'encolen amb un adhesiu d'alta resistència en totes les puntades i varetes.

Per poder instal·lar el canyís en PVC necessitarem una superfície sobre la qual fixar-lo. A més, en FESMÉS trobaràs els accessoris que necessites per a la seva correcta instal·lació i fixació.