Motllures

Les motllures de fusta aporten un toc elegant i refinat a qualsevol habitació.

Filtrar per:

Filtre

Les motllures de fusta aporten un toc elegant i refinat a qualsevol habitació. Si estàs pensant a comprar unes per a la teva llar és important que tinguis en compte les especificacions que et comentem a continuació.

Les motllures de fusta són peces de fusta que s'utilitzen per a cobrir i protegir les vores de les portes, finestres i altres espais oberts.

S'utilitzen per a acabar o protegir les vores d'una superfície, per la qual cosa poden ser de manera ornamental, funcional o tots dos. Aquestes motllures de fusta es poden trobar en diferents estils i grandàries.

Com triar una motllura de fusta

Hi ha molts tipus de motllures de fusta diferents disponibles en el mercat, i pot ser difícil saber quina és la millor opció per a la seva llar. No obstant això, en considerar els següents factors, vostè serà capaç de seleccionar la motllura de fusta perfecta per a les seves necessitats:

  • La grandària del marc: les motllures de fusta venen en una varietat de grandàries, per la qual cosa és important mesurar l'espai disponible abans de comprar.
  • El gruix del marc: com més gruixut sigui el marc, més pesat serà. Si planeja penjar el seu marc en una paret, asseguri's que la paret sigui prou forta per a suportar el pes.
  • La qualitat de la fusta: asseguri's que la fusta utilitzada en la fabricació del marc sigui durable i resistent a la humitat. També és important considerar si desitja que el seu marc es vegi natural o pintat.
  • Els accessoris: algunes motllures de fusta venen amb accessoris com a frontisses, suports per a penjar i ferratges. Aquests poden ser una bona opció si desitja crear un disseny únic per al seu marc.

 

 Com s'usen les motllures

Les motllures de fusta es poden usar de moltes maneres diferents, depenent del tipus de fusta i la grandària de la peça. A més, són una excel·lent opció per a millorar l'aparença de la teva llar.

 Les motllures petites es poden usar per a decorar quadres o esculpir figures en elles. En canvi, les motllures grans es poden usar com a marcs per a portes i finestres. També es poden col·locar en les parets com una forma de decoració.