Fusta

Descobreix el nostre catàleg de productes i accessoris de fusta. Comptem amb revestiments, taulers, llistons, portes i motllures per a tots els gustos.

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Troba a FESMÉS els articles de fusta que necessites per a la teva llar. Disposem d'una àmplia secció de productes de fusta, on trobessis revestiments, taulers, llistons, cavallets, portes i passamans, entre altres.

La fusta és un dels materials per excel·lència utilitzats en les tasques de bricolatge, per aquest motiu, no podia faltar en el nostre catàleg de reformes una àmplia secció amb la nostra oferta de productes de fusta. En ella descobriràs totes les possibilitats que aquest material tan versàtil, durador i popular t'ofereix per a crear i decorar cadascuna de les estades de la teva casa.

Quines propietats té la fusta?

La fusta compta amb moltes propietats que fan d'aquest material un dels més utilitzats a la llar. Però no solament és un material protagonista a la nostra casa, gràcies a la seva versatilitat, també és utilitzat en múltiples entorns, ja que, de fet, és un dels materials més utilitzats en la història de la humanitat.

Conèixer les propietats de la fusta en profunditat, ens ajuda a treure-li el màxim partit a aquest material:

  • Resistència: la duresa del material fa de la fusta un material amb un alt grau de resistència per a suportar càrregues i resistir alteracions a causa de, per exemple, cops o ratllades.
  • Estabilitat: l'estabilitat ve marcada la capacitat de la fusta a mantenir les seves propietats al llarg del temps i la seva capacitat de suportar condicions ambientals adverses.
  • Estètica: un dels motius pels quals la fusta és un material tan popular i utilitzat és gràcies a les seves característiques estètiques. Trobem múltiples estils i colors de fusta, procedents de diferents espècies d'arbres. Gràcies a això, la seva capacitat d'adaptació a múltiples estils estètics és pràcticament infinita.
  • Aïllant: la fusta compta amb múltiples propietats aïllants tèrmiques i elèctriques. Pel que el seu ús en la construcció d'estructures i interiors d'edificis és elevat.

Els nostres productes de fusta

A FESMÉS sabem de la importància i la versatilitat de la fusta, la qual cosa la fa un dels productes estrella del nostre catàleg de reformes, per això, t'oferim múltiples possibilitats per a usar-la i treballar-la.

Tria dins del nostre catàleg el producte de fusta que necessites entre els següents:

  • Revestiments: en el nostre catàleg d'articles de fusta, trobaràs els millors revestiments per a cobrir superfícies i donar-los un nou estil decoratiu.
  • Taulers i llistons: en FESMÉS podràs trobar una àmplia varietat de taulers i llistons ideals per a crear mobles de qualitat, estructures o projectes amb la fusta com a protagonista.
  • Portes: disposem d'un catàleg de portes interiors de fusta, plegables i marcs per a portes amb diferents tonalitats, gràcies a les quals, podràs aconseguir un nou estil decoratiu per a la teva llar.
  • Motllures: posem a la teva disposició una àmplia varietat de motllures decoratives de fusta.
  • Cavallets: els nostres cavallets de fusta et permetran suportar i fixar elements sobre la seva estructura. S'utilitzen popularment per a subjectar llenços mentre l'artista pinta sobre ells, però les seves possibilitats són múltiples i, per a aquesta tasca de suport, la fusta és sempre una gran aliada.
  • Passamans: comptem amb diferents suports i passamans de fusta per a escales i murals. Imprescindible per a enfortir la seguretat de les escales i un element decoratiu de gran protagonisme.

 
Crea, construeix, decora i gaudeix de totes les possibilitats que t'ofereix la fusta gràcies al catàleg d'accessoris i productes de reformes que posem a la teva disposició en FESMÉS.