Aïllaments parquets

Aïllaments per a parquets laminats d'alta qualitat. Compra escuma aïllant per a la instal·lació de parquet i redueix vibracions o sorolls.

Filtrar per:

Filtre

Aïllaments per a parquets

Si estàs buscant com aïllar tèrmicament els teus parquets laminats, a Fesmés trobaràs una selecció dels millors productes i solucions d'aïllament. Navega entre la nostra selecció de productes d'aïllament de polietilè per a parquet! Totes les bases aïllants per a sòls estan formades en polietilè i són perfectes per a reduir sorolls, reduir vibracions i augmentar el nivell d'aïllament tèrmic de les habitacions.

La nostra gamma d'aïllament per a parquet inclou opcions d'escuma d'alta qualitat que s'adapten perfectament al terra de la teva llar perquè puguis gaudir d'una major comoditat. Tots els aïllants de sòls estan dissenyats per a ser fàcils d'instal·lar amb unes instruccions clares.

Bases aïllants laminadas per a parquet

Els aïllaments laminats són capaços de reduir els sorolls d'impactes per a una major comoditat en la teva llar gràcies a la fabricació en escuma de polietilè, una base que a més compta amb una capa antihumitat evitant així penetracions d'aigua.

No dubtis a donar un cop d'ull a la nostra selecció de productes d'aïllament per a sòl de polietilè. Et garantim que trobaràs el que necessites per poder aïllar els teus parquets!