Kits de pintura i accessoris

Descobreix la millor varietat de kits per pintar que et permetran empaperar, esmaltar, massillar, envernissar i pintar les superfícies desitjades. Troba a FESMÉS tot el que necessites en un únic kit de pintura. Corre a pel teu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Aplicació
Filtre

Compra el kit de pintura ideal en FESMÉS

Estàs buscant les eines necessàries que et permetin renovar l'aspecte i l'estil de les diferents parets i superfícies de l'habitatge? Si és així, heu arribat al millor lloc!

En Fesmés volem posar-te les coses fàcils, ja que som conscients que realitzar tasques de bricolatge o pintura requereix un esforç, i per aquest motiu, volem animar-te a treure la vena de pintor i manetes que portes dins.

En aquesta secció trobaràs tot el necessari per renovar, pintar i millorar l'estil decoratiu de l'habitatge de forma fàcil i econòmica. Sona bé, veritat? Segueix llegint!

Per què comprar kits per a pintar?

En primer lloc, abans de posar-te mans a l'obra amb la renovació de l'estil decoratiu de la llar, serà de vital importància que tinguis tots els materials que necessitis per modernitzar i pintar la nova superfície, ja que en cas contrari, en lloc de millorar la decoració de la llar, aconseguiràs tot el contrari.

En segon lloc, hauràs de tenir molt clara la tasca a realitzar, ja que no és el mateix voler pintar, esmaltar, Massillar, reparar o segellar una superfície, perquè en funció de la tasca a realitzar, necessitaràs comptar amb un tipus de material o un altre.

Quin tipus de productes per pintar i kits de pintura t'oferim?

Per dur a terme un projecte de bricolatge o amb pintura, és important utilitzar les eines i accessoris indicats. T'oferim lots promocionals perquè puguis escollir segons l'acció a desenvolupar: Massillar, empaperar, esmaltar i envernissar o pintar sostres.
Entre els diferents kits i productes de pintura, trobem els següents:

 1. Allarg telescòpic corró, accessori de corró ideal per a pintar aquells racons o espais que un corró és incapaç d'arribar per la seva grandària i mida.
 2. Bol per guix i massilla, accessori fonamental per a dur a terme les mescles necessàries i poder realitzar Massillar o col·locar el guix de forma còmoda i eficaç.
 3. Cubeta pintura, accessoris de pintura ideal per donar suport al corró o l'utensili necessari i impregnar-lo de pintura per poder així pintar la superfície desitjada.
 4. Kit envernissar i pintar, kit universal amb mini rodets, ideal per a pintar aplicar vernissos i pintures en superfícies petites.
 5. Kit empaperar, lot per empaperar i preparar les superfícies abans de ser pintades, per evitar qualsevol tipus de taques.
 6. Kit esmaltar, kit específic per esmaltar, ja que compta amb un corró d'esmaltar, ideal per aplicar esmalts tant acrílics com sintètics.
 7. Kit esmaltar i envernissar, el kit idoni per esmaltar i envernissar superfícies, ja que compta amb tot el necessari per a una correcta aplicació.
 8. Kit masillar, conjunt d'estris per tapar esquerdes i desperfectes que s'hagin ocasionat a la paret.
 9. Kit pintura, una de les millors opcions per a pintar les diferents superfícies de la llar, ja que incorporen un set de rodets o bé un corró multiús, ideal per aplicar tot tipus de pintures a la paret.
 10. Kit pintura parets i sostres, com el seu propi nom indica, són kits específics per pintar tot tipus de parets i sostres, ja que vénen equipats amb un corró, recanvi de corró, brotxes, espàtules i tots els elements indispensables per poder pintar les superfícies correctament.
 11. Kit protecció fusta, compost per un corró específic de microfibra per a la cura de les superfícies de fusta.
 12. Mescladors de pintura, estri específic que s'utilitza per preparar i barrejar la pintura abans de ser aplicada a cap material ni superfície.

 

Avantatges d'un kit per a pintar

Comptar amb kits de pintura a la llar serà tot un encert, ja que t'oferiran una gran varietat d'avantatges, entre les quals podem destacar les següents:

 • Possibilitat de comptar amb tots els estris necessaris per fer una tasca determinada.
 • Aporten facilitat i comoditat.
 • Són més econòmics que comprar els estris per separat.
 • T'ofereixen totes les prestacions necessàries per fer la tasca correctament.
 • T'evites anar buscant material per material fins a adquirir tots els materials necessaris.