Pistoles termofusibles

Repara, enganxa i fixa qualsevol material i superfície amb les nostres pistoles termofusibles! A FESMÉS trobaràs la millor selecció de coles termofusibles i pistoles d'encolar que et permetran desenvolupar les teves tasques de bricolatge.

Filtrar per:

Filtre

Què són les pistoles termofusibles?

Les pistoles termofusibles són les eines que es necessiten per aplicar la cola termofusible calenta, ja que aquestes pistoles van connectades al corrent elèctric i generen calor, amb la finalitat de fondre la barra de cola que s'incorpora a l'interior de la pistola, i poder així aplicar aquesta cola calenta a la superfície o objecte que vulguem reparar o enganxar.

Com funciona una pistola termofusible?

La pistola termofusible és molt fàcil d'utilitzar i manejar, ja que abans de connectar-la a un endoll i esperar que s'escalfi, caldrà que col·loquis la barra de cola sòlida en el forat que presenta la pistola a la part posterior.

Un cop incorporada la barra de cola, hauràs d'endollar la pistola al corrent i esperar que desprengui calor. Posteriorment, hauràs de prémer el gallet lentament i la cola anirà sortint pel filtre de la pistola, a punt per dur a terme les tasques de bricolatge i construcció necessàries.


Avantatges de les pistoles i coles termofusibles


Les pistoles i coles termofusibles presenten grans avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  1. Ràpida i sòlida unió de superfícies i materials.
  2. Realitza unions de gran cohesió, resistència i elasticitat.
  3. Ofereix gran precisió, ja que el gallet de la pistola proporciona el control exacte de la cola a la superfície que vulguem enganxar o reparar.
  4. Les coles termofusibles no són materials tòxics.
  5. No desprenen olors fortes.
  6. És un tipus de cola molt neta, ja que en aplicar-se amb pistola no embruta i la seva rapidesa d'assecament també fa que sigui un tipus de material fàcil de treballar i manejar.
  7. Les barres de cola termofusibles no caduquen, de manera que podrà comprar la quantitat que necessitis i si sobra producte, el podràs tornar a utilitzar perquè no s'espatlla ni deteriora.

 

Quins materials es poden enganxar amb les coles termofusibles?

Les coles termofusibles són de caràcter molt versàtil, ja que es poden utilitzar tant per a fer treballs de bricolatge, de construcció com per dur a terme tot tipus de treballs manuals i tasques escolars. A més, es poden aplicar en una gran varietat de materials ja siguin fustes, cartró, paper, plàstics, metalls, vidres, etc.