Pistoles termofusibles

Repara, enganxa i fixa qualsevol material i superfície amb les nostres pistoles termofusibles! A FESMÉS trobaràs la millor selecció de coles termofusibles i pistoles d'encolar que et permetran desenvolupar les teves tasques de bricolatge.

Filtrar per:

Potència (W)
Filtre

Què són les pistoles termofusibles?

Les pistoles termofusibles són les eines que es necessiten per aplicar la cola termofusible calenta, ja que aquestes pistoles van connectades al corrent elèctric i generen calor, amb la finalitat de fondre la barra de cola que s'incorpora a l'interior de la pistola, i poder així aplicar aquesta cola calenta a la superfície o objecte que vulguem reparar o enganxar.

Com funciona una pistola termofusible?

La pistola termofusible és molt fàcil d'utilitzar i manejar, ja que abans de connectar-la a un endoll i esperar que s'escalfi, caldrà que col·loquis la barra de cola sòlida en el forat que presenta la pistola a la part posterior.

Un cop incorporada la barra de cola, hauràs d'endollar la pistola al corrent i esperar que desprengui calor. Posteriorment, hauràs de prémer el gallet lentament i la cola anirà sortint pel filtre de la pistola, a punt per dur a terme les tasques de bricolatge i construcció necessàries.


Avantatges de les pistoles i coles termofusibles


Les pistoles i coles termofusibles presenten grans avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  1. Ràpida i sòlida unió de superfícies i materials.
  2. Realitza unions de gran cohesió, resistència i elasticitat.
  3. Ofereix gran precisió, ja que el gallet de la pistola proporciona el control exacte de la cola a la superfície que vulguem enganxar o reparar.
  4. Les coles termofusibles no són materials tòxics.
  5. No desprenen olors fortes.
  6. És un tipus de cola molt neta, ja que en aplicar-se amb pistola no embruta i la seva rapidesa d'assecament també fa que sigui un tipus de material fàcil de treballar i manejar.
  7. Les barres de cola termofusibles no caduquen, de manera que podrà comprar la quantitat que necessitis i si sobra producte, el podràs tornar a utilitzar perquè no s'espatlla ni deteriora.

 

Quins materials es poden enganxar amb les coles termofusibles?

Les coles termofusibles són de caràcter molt versàtil, ja que es poden utilitzar tant per a fer treballs de bricolatge, de construcció com per dur a terme tot tipus de treballs manuals i tasques escolars. A més, es poden aplicar en una gran varietat de materials ja siguin fustes, cartró, paper, plàstics, metalls, vidres, etc.