Per què comprar malles d'ocultació i ombreig

Malles d'ocultació i d'ombrejos per al teu jardí i terrassa en àmplia varietat de mesures, colors i graus d'ocultació per protegir la teva llar de mirades indiscretes, guanyar intimitat i protegir-te del sol a un preu molt econòmic.

Què són les malles ocultació i d'ombreig?

Les malles d'ocultació i d'ombrejos serveixen bàsicament per a oferir-nos diferents graus de privacitat i d'ombra, o les dues combinades entre si. Aquestes malles estan fabricades en polietilè d'alta densitat i poliestirè que li atorguen una gran lleugeresa i resistència.

On puc col·locar una malla ocultació o una malla d'ombreig?

La malla d'ombreig segons el lloc on vulguis col·locar-la, pots triar un color que passi desapercebut per obtenir discreció i ombra, pots col·locar-la en una zona de jardí perquè t'interessa que sigui un lloc més fresc o més decoratiu, per a la protecció del cotxe als dies més calorosos de l'any, en terrasses de forma provisional, etc. A més de protegir de la llum solar, et protegirà de la pols, de la pluja, calamarsa, vent i impedirà l'entrada d'alguns insectes com els mosquits, mosques, abelles, etc. (No realitza les funcions de mosquitera).

En el cas de jardí, horts i agricultura, s'utilitzen les de color verd per a regular el creixement de les plantes i controlar la incidència de la llum sobre aquestes. Segons la plantació, el color, el grau de protecció i l'època de l'any serviran per reflectir la llum o absorbir-la.

Quins colors i graus de protecció disposem?

Hi ha diversos colors disponibles: negre, bruc, canyís i verd fosc en diferents mesures perquè les adaptis com a millor et convingui amb un grau d'ocultació total. La de color verd, la trobaràs disponible amb graus de protecció al 70%, al 90% i d'ocultació total.