Cistelles bany

Gran varietat de cistelles per a dutxa en diferents estils, dissenys i mesures perquè tinguis els teus productes d'higiene a mà.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Nº de prestatges
Sistema de fixació
Filtre

Cistelles per a dutxa:

Les cistelles per a dutxa són un dels complements de bany que no poden passar desapercebuts, ja que, en moltes ocasions, no els hi donem la importància necessària, ¿i saps en quin moment ens adonem?, quan entrem a la dutxa i la veiem plena de xampús, mascaretes, esponges, entre altres productes d'higiene, escampats pel plat de dutxa. En aquest precís instant, és quan realment som conscients que necessitem comprar una cistella per a dutxa. No esperis a trobar-te en la situació, entra a Fesmés i escull la cistella per dutxa que millor combini amb els teus mobles de bany.

Quin tipus de cistella per a dutxa és millor pel teu bany?

Disposem de cistelles de bany de diferents estils, formes i dissenys perquè escullis la que més t'agradi. En aquesta secció podràs trobar des de cistelles per a dutxa de metall, cistelles per a dutxa de plàstic, cistelles per a dutxa d'acer inoxidable i cistelles per a dutxa d'alumini en diferents mides i estils.

En funció de la mida de la dutxa, podràs col·locar cistelles de bany de 3 altures, cistelles de bany de 2 altures o cistelles de bany convencionals d'1 altura i escullir el lloc de la dutxa on prefereixes ubicar-les. A més, la podràs equipar amb un dispensador de sabó i sabonera per tal de tenir a mà els teus sabons i xampús. 

La cistella de dutxa raconera, és ideal per aprofitar el màxim espai possible, ja que amb prou feines ocupa lloc. No obstant això, si la teva prioritat és no ocupar massa espai, una altra de les opcions que hauràs de tenir en compte en el moment d'escollir un model o un altre, serà la cistella de dutxa amb penjador, que et permetrà penjar la cistella  de bany des de la mampara de la dutxa.

D'altra banda, si et preocupa la idea d'haver de foradar la paret o no, ja et pots relaxar perquè disposem de cistelles per a dutxa amb sistema de fixació sense cargols i cistelles per a dutxa amb la fixació de cargols inclosa, depenent si vols penjar la cistella per a dutxa de la paret amb cargols o bé, prefereixes altres sistemes, així com la fixació amb sistema Power-Loc o Static-Loc. Sigui quina sigui la teva decisió, en aquesta secció trobaràs tot el que necessites i més.