Guants

Descobreix la millor varietat de guants de treball que et permetran netejar, manipular eines i dur a terme els teus projectes de bricolatge i jardineria amb la màxima protecció. A Fesmés trobaràs des de guants nitril fins guants de làtex.

Filtrar per:

Filtre

Compra els millors guants de treball en FESMÉS

Si estàs buscant guants de treball que t'ofereixin bona protecció, evitant així possibles accidents mentre desenvolupes els teus projectes i tasques de bricolatge o jardineria, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS volem que treguis el teu costat més creatiu i et  desenvolupis els teus nous projectes de forma segura, per aquest motiu, hem preparat la millor selecció de guants de treball perquè trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis gaudir dels teus treballs amb total tranquil·litat. Fes-te amb el teu favorit i millora la protecció!

Neteja a la llar amb guants de làtex i protegeix les teves mans!

La neteja de la llar és una de les tasques més importants que hem de realitzar, ja que l'habitatge és el lloc en el qual ens hem de sentir còmodes i a gust, i la veritat sigui dita, però mantenir una casa neta, és un treball costós però molt satisfactori.

A FESMÉS sabem que netejar la llar amb productes químics pot perjudicar greument a la pell i, per tant, cal comptar amb guants de làtex amb la finalitat de protegir la pell davant productes agressius que la puguin danyar i ressecar.

Avantatges dels guants de nitril

En aquesta secció també hi trobaràs guants recoberts de nitril, un material que aporta una gran varietat d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:

 • Ofereixen una resistència molt alta, ideals per tractar amb productes químics, àcids i olis.
 • Compten amb gran elasticitat i adaptabilitat.
 • Redueixen la possibilitat de patir dermatitis, al·lèrgies i irritacions.
 • Alta resistència a la punció.
 • Alta resistència a l'abrasió.
 • Resistents davant pesticides i dissolvents orgànics.

 

Quin tipus de guants de protecció i seguretat trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de guants de protecció i seguretat en diferents talles i materials. Si ens centrem en el tipus de material, podem destacar els següents:

 1. Guants de làtex, se solen utilitzar per a les tasques de neteja de la llar.
 2. Guants de poliuretà, es caracteritzen per ser ergonòmics, còmodes i flexibles, ideals per a dur a terme tasques de bricolatge, jardineria i construcció.
 3. Guants de nitril, ideals per a aquelles persones que pateixen al·lèrgia al làtex o tenen pells sensibles.
 4. Guants de punt, es caracteritzen per ser antilliscants i transpirables, una opció estupenda per utilitzar en el sector industrial o jardineria.
 5. Guants de polièster, són ideals per a projectes d'electricitat, mecànica i reformes, ja que permeten una bona agafada i sentit al tacte per treballar.
 6. Guants d'agricultura, com el seu propi nom indica, són guants que s'utilitzen per a fer treballs de poda i jardineria.
 7. Guants multiús, són molt versàtils i s'utilitzen per executar diverses tasques.