Què és un cable HDMI?

Un cable HDMI (Interfície Multimèdia d'Alta Definició) consisteix en una norma de vídeo que permet la transmissió de vídeo digital d'alta definició i àudio digital multicanal a través d'un únic cable, sense comprimir. És a dir, permet la transmissió de vídeos i àudios entre dos dispositius mitjançant un únic cable.

Què és un adaptador HDMI?

Els adaptadors HDMI estan compostos per un cable extens que compta amb un punt d'entrada i sortida del senyal, i tenen la funcionalitat de poder connectar diferents dispositius electrònics convertint, en el cas que sigui necessari, el senyal de vídeo des d'un format digital a un analògic.

Per a què serveix un convertidor HDMI a VGA?

Un convertidor HDMI a VGA, com el seu propi nom indica, és un cable que pot connectar dispositius d'entrada amb port HDMI a dispositius de sortida de pantalla HD amb port VGA, amb la finalitat de veure vídeos HD i escoltar música amb major qualitat i potència mitjançant HDTV.

Compra HDMI cable a FESMÉS

Aprofita el teu moment de descans i desconnexió al sofà per gaudir de vídeos i àudios d'alta definició amb els nostres cables HDMI!

A FESMÉS trobaràs la millor selecció de cables HDMI, que et permetran transferir la informació d'un dispositiu a altres sense perdre qualitat, i, per tant, podràs gaudir al màxim d'una qualitat immillorable tant d'àudio com de vídeo al televisor del teu habitatge.