Cables HDMI

Descobreix la millor varietat de cables HDMI, adaptadors i convertidors HDMI a VGA amb què podràs veure vídeos i escoltar àudios d'alta definició! Entra a FESMÉS i escull el cable que millor s'adapti a les teves necessitats.

Filtrar per:

Tipus de producte
Filtre

Què és un cable HDMI?

Un cable HDMI (Interfície Multimèdia d'Alta Definició) consisteix en una norma de vídeo que permet la transmissió de vídeo digital d'alta definició i àudio digital multicanal a través d'un únic cable, sense comprimir. És a dir, permet la transmissió de vídeos i àudios entre dos dispositius mitjançant un únic cable.

Què és un adaptador HDMI?

Els adaptadors HDMI estan compostos per un cable extens que compta amb un punt d'entrada i sortida del senyal, i tenen la funcionalitat de poder connectar diferents dispositius electrònics convertint, en el cas que sigui necessari, el senyal de vídeo des d'un format digital a un analògic.

Per a què serveix un convertidor HDMI a VGA?

Un convertidor HDMI a VGA, com el seu propi nom indica, és un cable que pot connectar dispositius d'entrada amb port HDMI a dispositius de sortida de pantalla HD amb port VGA, amb la finalitat de veure vídeos HD i escoltar música amb major qualitat i potència mitjançant HDTV.

Compra HDMI cable a FESMÉS

Aprofita el teu moment de descans i desconnexió al sofà per gaudir de vídeos i àudios d'alta definició amb els nostres cables HDMI!

A FESMÉS trobaràs la millor selecció de cables HDMI, que et permetran transferir la informació d'un dispositiu a altres sense perdre qualitat, i, per tant, podràs gaudir al màxim d'una qualitat immillorable tant d'àudio com de vídeo al televisor del teu habitatge.