Esmalt rajoles cuines i banys

Necessites un esmalt per rajoles que et mantingui les estades més transitades de la llar en perfectes condicions? A FESMÉS descobriràs la millor varietat de colors en acabat brillant. Troba la combinació perfecta!

Filtrar per:

Color
Filtre

Compra un esmalt per rajoles, cuines i banys a FESMÉS

Som conscients que el bany i la cuina són de les estades més transitades de qualsevol habitatge, ja que quan no estem anant a la cuina a agafar alguna cosa per picar, estem al lavabo rentant-nos les mans o gaudint d'una agradable dutxa, oi?

De manera que, en haver més trànsit que altres habitacions i zones de la llar, també requereixen unes cures i un manteniment especial.

Per tant, si el que estàs buscant és mantenir les rajoles de la cuina o el bany en perfectes condicions, estàs en el lloc idoni, perquè t'encantaran els nostres esmalts per rajoles que trobaràs en aquesta secció.

Quins avantatges ofereixen els esmalts per rajoles?

Els esmalts per rajoles aconsegueixen deixar impol·lutes totes i cadascuna de les rajoles són presents a les cuines o banys, oferint-los un aire fresc que modernitzarà i millorarà l'aspecte de qualsevol habitatge.

A més, per aplicar els esmalts per rajoles, cuines i banys, únicament et caldrà trobar el color de l'esmalt que més t'agradi i aplicar-lo directament en el taulell, estalviant temps perquè no hi ha necessitat d'haver d'imprimar prèviament, de manera que podràs aconseguir el resultat desitjat de forma ràpida, fàcil i econòmica.

Característiques de l'esmalt per rajoles

La principal característica que tenen els esmalts per rajoles és la capacitat que demostren a renovar, canviar i millorar l'aspecte de qualsevol cuina o bany sense necessitat d'haver de fer reformes, ja que únicament et caldrà col·locar una capa d'esmalt sobre les rajoles antigues i gaudir d'una estada amb un ambient nou i modern.

Tots els nostres esmalts compten amb les següents característiques:

 • Màxima resistència
 • Llis perfecte
  Renovació
 • Renovació sense obres
 • Es pot rentar


Nota:

Es recomana no utilitzar els esmalts per rajoles en taulells de cuina o rajoles de terra, ja que l'acabat que presenta és de ceràmica brillant.

Com aplicar un esmalt rajoles, cuines i banys?

 1. Neteja i desgreixa la superfície amb aigua i sabó neutre.
 2. Utilitza un raspall per netejar les juntes entre les rajoles, eliminant la brutícia, floridura o greix que pugui estar present.
 3. Seca la superfície amb un drap net.
 4. És aconsellable omplir les juntes de les rajoles amb massilla o blanquejar per aconseguir un resultat excel·lent.
 5. Aplica l'esmalt amb una brotxa, corró o pistola a una temperatura ambient de 5- 35ºC.
 6. Deixa assecar durant 6 hores aproximadament.
 7. Si la rajola que es vol pintar, és d'un color molt diferent de l'anterior o conté estampats, es recomana passar una segona capa per assegurar-te que el resultat serà perfecte.
 8. Per mantenir la rajola en perfecte estat, únicament hauràs de passar un drap amb aigua i detergent neutre per treure les possibles taques, sempre que hi hagi passat a mínim 2 dies després de la seva primera aplicació.