Eines de paleta

Descobreix les nostres eines de paleta per a fer qualsevol treball de construcció, obra o reforma, obtenint uns resultats excel·lents. En FESMÉS podràs trobar llanes i talotxa, malls, paletes, entre altres. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Comprar eines de paleta

Tot treball de paleta necessita unes eines bàsiques per a fer qualsevol treball de construcció. A FESMÉS disposem d'un catàleg d'eines de paleta per a comprar a través de la nostra botiga en línia o en qualsevol de les nostres botigues físiques.

Un paleta realitza diferents obres canvio de parets, barbacoes d'obra, arranjament de goteres, entre altres, i per a aconseguir un acabat perfecte per a aquesta mena de treballs necessitarà una sèrie d'eines de paleta que són essencials.

Perquè comprar eines de paleta?

Moltes vegades pot passar que vulguis arreglar alguna cosa, però sense contractar els serveis professionals d'algun paleta. Llavors, pots trobar a FESMÉS totes les eines que et puguin servir per a poder arreglar-ho i que et quedi com un professional.

Tipus d'eina de paleta

Planes i talotxes: Es caracteritza per estar formada per una superfície plana i subjectada per una ansa, i serveix per a estendre materials com el guix, ciment y altres pastes en general.

Malls: És un tipus d'eina que aquesta destinat per a colpejar algun tipus de superfície per a realitzar algun tipus de demolició, és com els martells, però més grans i de dimensions més pesades.

Paletes: És l'eina de paleta per excel·lència que aquesta composta per una base triangular de ferro i per un mànec. Serveix per a transportar el ciment o guix que s'ha elaborat en la cubeta fins on s'ha d'aplicar aquesta massa.

Plomades i cordills tiralínies: La plomada és una eina de paleta que serveix per a comprovar la verticalitat de les parets i els tiralínies serveixen per a traçar línies rectes.

Punters, cisells i tallaferros: És una eina normalment elaborada amb acer que s'usa per a eliminar formigó, trencaments d'elements, tasques de picat, entre altres.