Pintura per terres

Pintures per a terres interiors i exteriors per a suports com el ciment, formigó, rajoles, lloses o pedra. Protegeix, renova i decora escales, vores de piscines, terrasses de jardí, terres de bany o de safareig, garatges, etc

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Filtre

Compra la pintura per a terres i garatge ideal a FESMÉS

Protegir el sòl de l'habitatge és un aspecte molt important i que normalment no tenim en compte, ja que acostumem a posar solució als problemes un cop ja han aparegut, en lloc de prevenir-los. Però més val avançar-se a qualsevol problema que pugui sorgir, així que, si vols cuidar el sòl del teu habitatge i mantenir-lo en perfectes condicions el màxim temps possible, t'encantaran les nostres pintures per a terres.

A FESMÉS t'oferim la millor pintura per terres de marques pioneres en el sector, perquè mantinguis l'estat de terra del teu habitatge impol·lut i el llueixis com mai.

Per què comprar pintures per a terres?

Protegir el sòl del nostre habitatge és un aspecte fonamental per allargar a el màxim la vida útil de les superfícies tant interiors com exteriors de l'habitatge, ja que, a l'estar exposades a un alt trànsit i també a canvis bruscos de temperatura, necessiten una cura especial per mantenir el seu estat en perfectes condicions.

De manera que, en comprar una pintura per a terres, estaràs renovant l'aspecte de les diferents superfícies de l'habitatge sense necessitat d'haver de fer obres.

Tipus de pintura per a terres

Hi ha diferents tipus de pintures per a terres que protegeixen i milloren l'aspecte de les diferents superfícies de la llar. En funció de terra que vulguis protegir, la zona on estigui ubicat i de l'aspecte que vulguis aconseguir, podem trobar:

  • Vernís antiderrapant, excel·lent adherència en paviments, compatible amb qualsevol superfície interna i externa de la llar. És una opció estupenda per augmentar la seguretat i evitar perilloses relliscades en zones com poden ser vores de piscines, terrasses que estan a la intempèrie, rajoles, i altres superfícies.
  • Pintura per a garatges, ideal per oferir una protecció molt alta en garatges i zones que acostumen a tenir un trànsit molt elevat, tant de persones com d'automòbils. Aquest tipus de pintura també presenta gran resistència a la intempèrie, als impactes i als el frec.
  • Pintura per a terres interiors i exteriors, és un tipus de pintura molt versàtil, ja que, a l'ésser d'alta qualitat, et permet aplicar-la tant a l'interior com a l'exterior de la llar. A més, ofereix gran resistència davant xocs i ratllades, proporcionant una excel·lent adherència per a tot tipus de paviments.
  • Pintura de senyalització, és un tipus de pintura acrílica a l'aigua amb gran resistència a la intempèrie i als  frecs, ideal per pintar i senyalitzar línies de trànsit, marques vials o zones d'avís.


Quina pintura per a terres comprar?

Abans de decidir quin tipus de pintura per a terres comprar, hauràs de saber en primer lloc, la finalitat i la zona que vulguis pintar, ja que no és el mateix triar una pintura per pintar el garatge o l'interior de l'habitatge, que una pintura per evitar relliscades a la vora de la piscina o en aquelles zones que són propenses a provocar accidents.

Per tant, hauràs de tenir en compte la funcionalitat de la pintura i la necessitat que vols que et cobreixi, per decantar-te per un tipus de pintura per a terres o un altre.

I si vols aportar un extra de protecció i tenir cura totes i cadascuna de les superfícies de la llar, et recomanem que complementis la teva pintura per a terres amb pintura antihumitat interior i exterior.