Llistons de fusta raspallada

Els llistons de fusta són un element que permet donar un toc d'elegància o rusticitat a qualsevol espai.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Amplada (mm)
més... menys
Gruix material (mm)
més... menys
Longitud (mm)
Filtre

Els llistons de fusta són un element que permet donar un toc d'elegància o rusticitat a qualsevol espai. Es poden utilitzar per a fabricar mobles, panells de paret, sòls i sostres. A més, es poden utilitzar com a acabat decoratiu en llocs com a cuines i banys.

Aquest tipus de llistons de fusta poden trobar-se en una gran varietat de colors i tons, la qual cosa els fa ideals per a tota mena de projectes.

Per a què serveixen els llistons de fusta?

Els llistons de fusta són utilitzats per a una àmplia varietat d'aplicacions en la construcció i la fusteria. Presentem a continuació algunes de les aplicacions més comunes:

  • Estructurals: Els llistons de fusta poden ser utilitzats com a elements estructurals en la construcció d'edificis i estructures. Es poden utilitzar com a bigues per a suportar el pes d'un sostre o com a taules de tancament en parets de fusta.
  • Revestiment: Els llistons de fusta també es poden utilitzar per a revestir parets, sostres i altres elements de l'estructura. Utilitzar aquest tipus de llistons de fusta com a revestiment, pot afegir un toc d'elegància i calidesa a la llar.
  • Mobles: Els llistons de fusta també es poden utilitzar per a fer mobles i altres objectes de llar com a prestatges, taules o fins i tot llits.
  • Divisió: es poden utilitzar per a fer divisions i separadors en interiors de llars o edificis comercials, creant així àrees privades en espais oberts.

Aquest tipus de llistons de fusta es pot utilitzar tant en exteriors com en interiors, gràcies a la seva gran resistència.

Com triar llistons de fusta

Els llistons de fusta s'utilitzen en molts aspectes de la construcció, des de l'estructura principal d'un edifici fins als acabats superficials. Hi ha una gran varietat de grandàries i tipus de fusta disponibles per a triar en funció de l'aplicació que es desitja realitzar.

Primer, es determina la grandària i el tipus de fusta necessaris per al treball. Això dependrà de l'ús previst per als llistons, així com del pressupost disponible.

Un altre factor important per a considerar és la resistència de la fusta. És a dir, si es necessita un material resistent per a suportar pesades càrregues.

Finalment, es tindrà en compte la finalitat i ubicació del llistó. Ja que, si parlem de llistons de fusta que s'apliquessin en l'exterior, requerirà un determinat gruix i ample. La fusta que s'usa en els llistons exteriors ha de ser capaç de resistir la humitat i la calor extrems, així com les condicions climàtiques adverses

Pots trobar una àmplia varietat de llistons de fusta com a llistons de fusta exterior, raspallada i sense raspallar.