Flexòmetres i cintes mètriques

Estàs buscant un instrument de mesura? Troba a FESMÉS els millors flexòmetres i cintes mètriques, una eina manual que ens permetrà mesurar qualsevol element, ja sigui molt llarg o curt. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Filtre

Comprar una cinta mètrica

Normalment, per a qualsevol tasca de bricolatge o simplement comprovar les mesures d'un moble, requereixen de l'ús d'un instrument de mesurament, i el més comú és el flexòmetre o cinta mètrica. Aquesta eina manual està composta per una cinta flexible amb unes línies marcades longitudinalment on es poden observar les unitats de mesures (normalment en centímetres), i que es pot enrotllar, permetent que sigui més fàcil de guardar.

Ús i aplicacions de la cinta mètrica

Si disposes d'una cinta mètrica estàs d'enhorabona, ja que amb aquesta eina manual podràs mesurar tot tipus d'objectes sense importar la seva forma, ja que, a l'ésser una eina flexible, permetrà adaptar-se a la forma dels objectes sense problema. Podràs mesurar tot tipus de superfícies planes, amb cantonades o corbes.

L’ús més habitual d'una cinta mètrica sol ser per a tota mena de treballs de fusteria, mesurament en la construcció, per a fabricar roba, i fins i tot per a mesurar les diferents parts d'una persona com la seva cintura o pit.

Com fer servir una cinta mètrica?

L'ús d'aquesta eina manual no és complicat, ja que, si volem mesurar un objecte, només hem de posar la part inicial de la cinta subjecte a l'objecte i començar a estirar fins a arribar al final de l'objecte. Una vegada en el final de l'objecte, s'ha d'activar un botó de seguretat perquè la cinta mètrica no torni de manera ràpida i ens pugui donar un petit cop.

Llavors, mirem el nombre de centímetres que té aquest objecte i ens l'apuntem, o marquem en l'objecte en una distància en concret per si volem tallar en una longitud en concret per a fer tasques de fusteria o construcció.