Bombetes LED focus

Aconsegueix una llum brillant amb bombetes LED per focus i treu el màxim partit al teu habitatge! A Fesmés descobriràs la millor selecció de bombetes en una gran varietat de potències, casquets i tonalitats. Troba la teva preferida!

Filtrar per:

Marca
Tipus de llum
Potència (W)
Casquet
Eficiència energètica
Filtre

T'agradaria tenir diferents contrastos de llum en una mateixa estada? A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de bombetes LED per focus que il·luminaran com mai les diferents zones de la llar. No t'ho pensis i fes un cop d'ull!

Quines característiques presenten les bombetes LED per focus?

Les bombetes LED per focus es caracteritzen principalment per la gran qualitat lumínica que desprenen, ja que és una llum clara i brillant, ideal per il·luminar qualsevol espai de la llar. A més, en funció de la temperatura de color de la bombeta, podràs triar entre una bombeta LED per focus càlida, freda o neutra i ambientar cada zona de la llar al teu gust.

Quin tipus de llum desprenen les bombetes LED per focus?

Si la teva intenció és col·locar una bombeta LED per focus en el teu racó o espai preferit de la llar, on aconsegueixis alliberar tensions i desconnectar del dia a dia, com pot ser la zona del sofà, et caldrà comptar amb una bombeta LED per focus càlida, ja que et permetrà crear l'ambient idoni.

En cas contrari, si necessites un tipus de llum determinat com pot ser una llum que et permeti treballar en condicions òptimes i evitant la fatiga visual, les bombetes LED per focus neutra seran la millor opció, ja són les bombetes més semblants a la llum natural i t'ajudaran a prestar molta més atenció a allò que estàs fent.

Per a aquelles zones de la llar en què no sigui necessari una il·luminació genèrica i sigui imprescindible tenir una bona visibilitat, com pot  el mirall del bany o del vestidor, serà fonamental col·locar una bombeta LED per focus freda.

Independentment del tipus de llum que desitgis col·locar, hauràs de tenir en compte que un dels principals avantatges de la il·luminació amb focus, és el fet de poder dirigir i orientar la llum del focus cap al lloc que més et convingui.