Bombetes reflectores

Renova la il·luminació del teu habitatge amb bombetes reflectores i estalvia fins a un 80% de consum energètic! A Fesmés trobaràs les millors marques en bombetes de llum càlida i neutra a preus increíbles. No perdis aquesta oportunitat!

Filtrar per:

Marca
Tipus de llum
Potència (W)
Casquet
Filtre

Substitueix les bombetes incandescents per bombetes reflectores i estalvia en consum elèctric! A Fesmés t'oferim una àmplia gamma de bombetes LED reflectores en llum càlida i neutra perquè treguis profit a totes les estances de la llar.

Quines característiques tenen les bombetes reflectores?

Les bombetes reflectores es caracteritzen principalment per emetre un angle de llum més ampli que les bombetes tradicionals, i, per tant, són una molt bona opció per col·locar en espais amplis i zones comuns. A més, a l'ésser direccionals, també les podràs situar per il·luminar prestatgeries i llibreries, ressaltant el mobiliari de la llar i aportant un toc decoratiu subtil i elegant.

Aquest tipus de bombetes són una opció ideal per il·luminar tant zones interiors com exteriors, ja que no emeten raigs UV ni s'escalfen a l'estar enceses, evitant qualsevol tipus de cremada.

Una altra de les característiques que no podem passar per alt, a més de l'encesa instantani que presenten, és la gran resistència i durabilitat que demostren davant els cops.

Quin tipus de casquet presenten les bombetes reflectores?

Les bombetes reflectores que trobaràs en aquesta secció presenten dos tipus de casquet, E14 i E27, i en funció del tipus de llum que tinguis, et caldrà un casquet o un altre.

La diferència entre els dos casquets és simplement el diàmetre de la base, ja que les bombetes reflectores E14 presenten una base de 14 mm i les bombetes reflectores E27 tenen una base de 27 mm.

En quin tipus de làmpades s'utilitzen bombetes reflectores?

Les bombetes reflectores E14 se solen col·locar generalment en llums de nit, llums de peu i en punts de llum que van suspesos des del sostre i amb diferents bombetes.

Les bombetes reflectores E27 se solen col·locar per il·luminar exteriors com poden ser els fanals de l'entrada, però també a l'interior, col·locades de forma suspesa des del sostre i aconseguint diferents punts de llum als diversos espais de la llar.