Accessoris per TV

Descobreix la millor varietat d'accessoris per a TV així com antenes TV, connectors d'antena, cables TV, receptors i molt més. A FESMÉS trobaràs la millor qualitat a molt bon preu. No t'ho perdis i gaudeix com mai del teu televisor!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra els millors accessoris per al teu televisor!

Si estàs buscant accessoris pel televisor del teu habitatge, ja sigui un cable HDMI, un suport per antena o un simple comandament universal, has trobat el millor lloc!

A Fesmés posem a la teva disposició tots els accessoris necessaris perquè puguis crear un autèntic home cinema al teu habitatge. No esperis més i fes-te amb els accessoris necessaris!

Compra una antena TV i instal·la amb els nostres suports i connectors antena

Si estàs buscant una antena per col·locar a la façana del teu habitatge, Fesmés et porta la solució!

En aquesta secció posem a la teva disposició antenes TV tant interiors com exteriors, amb la finalitat que trobis la que millor s'adeqüi als teus gustos i necessitats.

Un cop hagis escollit la teva antena preferida, podràs instal·lar de forma fàcil i senzilla amb els nostres suports per a antenes i posar-la en funcionament amb connectors i adaptadors TV. Sona bé, oi? No esperis més per instal·lar la teva antena!

Descobreix la millor varietat de cables per a TV i internet a FESMÉS

A Fesmés t'oferim la millor varietat de cables per a TV i cables internet, perquè puguis veure la televisió correctament, connectar tots els dispositius necessaris i tenir accés a internet a la llar.

Entre els diferents cables per TV, trobaràs cables coaxials, cables HDMI, cables ethernet, cables USB i cables d'alimentació que et permetran establir les connexions necessàries.

A més, també trobaràs comandaments universals que s'adaptaran a qualsevol tipus de televisor i receptors TDT.