Ulleres

Treballa amb total seguretat amb les nostres ulleres de protecció! A Fesmés trobaràs la millor selecció d'ulleres de seguretat que t'aportaran la protecció ocular necessària per desenvolupar els teus projectes i treballs. Troba l'ullera ideal!

Filtrar per:

Filtre

Què són les ulleres de seguretat?

Les ulleres de seguretat són un dels elements de seguretat més importants i fonamentals que hem de tenir en compte, sobretot per a aquelles persones que treballen en el sector químic, en la construcció o fent tasques de bricolatge.

Com el seu propi nom indica, les ulleres de seguretat aporten seguretat i protecció facial, concretament protegeixen la zona dels ulls, ja que es caracteritzen per fer de pantalla protectora, evitant així que puguin entrar partícules o productes químics en els ulls.

La importància de comprar ulleres protectores

Per evitar qualsevol mena d'accident laboral, és de vital importància comptar amb l'EPI necessari que garanteixi la seguretat en tot moment del treballador. Dins dels equips de protecció individual, un dels més rellevants són les ulleres protectores, que et permetran manipular diferents materials i productes de forma segura, evitant en tot moment que l'ull tingui contacte amb partícules o altres objectes nocius.

De manera que, si estàs buscant ulleres protectores per desenvolupar amb total seguretat els teus projectes de bricolatge, has trobat el millor lloc!

Característiques de les ulleres de protecció ocular

Les ulleres de protecció ocular han de comptar amb unes característiques determinades que li aporten la protecció necessària per a dur a terme tasques de bricolatge i construcció, entre les quals destaquem les més significatives:

  • Marc dels vidres rígids i resistents, dissenyats per resistir l'entrada o impacte de totes aquelles partícules i objectes que puguin xocar contra el vidre mentre s'estiguin desenvolupant les diferents tasques, evitant així el contacte directe amb els ulls.
  • Proteccions laterals, que s'encarreguen de protegir els costats de la cara i evitar possibles danys i ferides.
  • Disseny còmode i compacte, que ens aporti protecció i no dificulti la visió mentre es realitza el treball.

 

Quin tipus d'ulleres de protecció i seguretat trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció descobriràs una gran varietat d'ulleres de protecció i seguretat en diferents models i mides, entre les quals trobaràs les següents:

  1. Ulleres de protecció amb patilles, són ulleres que es caracteritzen per ser de gran comoditat, en comptar amb un pont nasal i patilles regulables que s'adapten a la mida del cap.
  2. Ulleres de protecció cinta de goma ajustable, són ulleres que aporten una gran fixació i estabilitat, mantenint-les ben subjectes al cap, oferint-te la possibilitat de moure't sense problemes, ja que en contenir la goma, no cauen.
  3. Ulleres de soldadura, són ulleres específiques que s'utilitzen per protegir els ulls de la calor i radiació produïda per la soldadura, a més d'evitar que saltis espurnes als ulls.