Eines elèctriques

Descobreix les nostres eines elèctriques per als teus treballs de bricolatge: trepants a bateria i amb cable, polidores, serres de calar, serres circulars .... Fem realitat el teu projecte!

Filtrar per:

Filtre

Comprar eines elèctriques

Tot treball de bricolatge necessita d'una eina elèctrica, però depèn de la funció de l'eina, cal una o una altra. A Fesmés disposem d'un ampli catàleg d'eines elèctriques per comprar ja sigui a la nostra botiga online o en qualsevol de les físiques.

Quan parlem de projectes de bricolatge, podem parlar de projectes senzills com fer forats a la paret per penjar un quadre, col·locar un ventilador a l’habitació per estar més fresc a l'estiu, o bé parlar de projectes de gran magnitud com la creació d'una taula, renovar la cuina o simplement restaurar la taula del menjador que ja ha quedat antiquada.

Per què comprar eines elèctriques?

Comprar una eina elèctrica és una acció essencial, per no dir, primordial, ja que en qualsevol moment necessitaràs de la seva utilització. Si tens dubtes sobre quin tipus d'eines elèctriques comprar, et presentem una llista de punts a tenir en compte.

Tipus d'eines elèctriques

Hi ha molts tipus d'eines elèctriques, però cal tenir en compte diversos aspectes per escollir la millor eina per al teu projecte:

  • Velocitat: Si vols fer un treball ràpid i eficient, et recomanem escollir eines que disposin de regulador de velocitat.
  • Funció: Has de saber que vols fer amb l'eina, si només és cargolar, tallar, polir... O també pots decantar-te per una eina multifuncional.
  • Amb bateria o cable: La tendència dels usuaris és utilitzar tot sense cable, però bé és cert que moltes vegades ens oblidem de recarregar l'eina elèctrica. 

Les eines elèctriques més comunes de mercat

A continuació, et presentem les eines eléctriques més típiques i més comprades a Fesmés. Si encara no saps que eina comprar per tenir a casa teva, aquestes idees et poden servir per acabar de decidir-te:

  • Trepant sense fils: És perfecte per fer forats. No té cables i funciona amb bateria, facilitant el treball de bricolatge. L'únic inconvenient és que un cop s'hagi acabat el treball, caldrà recarregar per evitar que la propera vegada et quedis sense bateria o a mitges.
  • Serra de calar: Serres per tallar qualsevol tipus de material: fusta, metall o un altre tipus de material. Es poden fer talls rectes o corbs.
  • Serra circular: aquesta eina és una màquina pensada per serrar longitudinal o transversal qualsevol tipus de material (fusta, metall, plàstic ...). Disposa d'un motor elèctric per fer-la girar en forma circular a gran velocitat.

 

Si estàs buscant comprar eines elèctriques, en Fesmés disposem de les millors eines a el millor preu.