Candaus

Descobreix la millor selecció de candaus de seguretat que garantiran la protecció de maletes, bicicletes, reixes i objectes personals. A fesmés trobaràs cadenats de mides i dissenys diferents que s'adaptaran a les teves necessitats

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Material
Mides (mm)
més... menys
Filtre

Comprar candau de seguretat a FESMÉS

Un candau és un element de seguretat que s'utilitza com a pany portàtil i realitza una funció molt important, la d'assegurar i protegir portes, finestres, motocicletes, bicicletes i altres objectes personals amb la finalitat de prevenir i evitar robatoris.

Quins tipus de candaus de seguretat hi ha?

Els candaus de seguretat es poden classificar de diferents maneres, però parlant en termes generals, distingim dos tipus de candaus:

  1. Candaus amb clau, són el tipus de candau més utilitzat i segur del mercat  i el seu funcionament és molt senzill, ja que per obrir-lo o tancar-lo únicament has de comptar amb la clau corresponent. Un cop tancat el candau, només es podrà obrir amb la clau corresponent, aportant la màxima seguretat per als teus objectes personals.
  2. Candaus de combinació, són els candaus que s'utilitzen sense clau perquè van amb un sistema d'obertura i tancament diferent, ja que compten amb una sèrie de números combinables al teu gust, amb la finalitat que únicament s'obrirà quan es posi la combinació escollida.

 

Cadenes i candaus de seguretat a la nostra botiga online

Necessites una cadena que t'aporti seguretat i protegeixi els objectes personals? Oblida't de preocupar-te per la teva bicicleta cada vegada que surts de casa per anar a comprar i has de deixar-la al carrer amb les nostres cadenes de seguretat!

A la nostra secció de serralleria trobaràs la millor varietat de cadenes amb candau recobertes de tela, ideals per protegir bicicletes, patinets i altres objectes personals sense danyar la pintura ni el material, ja que totes les nostres cadenes compten amb una tela que aporta la màxima protecció i cura possible.

La principal característica de les nostres cadenes amb candau és que el candau amb què compten és de combinació, aspecte fonamental per a aquelles persones que solen ser despistades i mai saben on acaben deixant les claus. D'aquesta manera, podràs obrir el candau sense cap problema, ja que únicament hauràs de de triar una combinació numèrica determinada i ja tindràs el candau al teu servei. Tria entre la gran varietat de colors i guanya en qualitat de vida, oblidant-te de possibles robatoris!

Avantatges d'una cadena amb candau de seguretat

Els candaus de seguretat amb cadena compten amb una gran varietat d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  • T'ofereixen la possibilitat d'ancorar el vehicle o objecte personal en un lloc fix, aportant molta més seguretat, ja que en cas que intentessin robar el vehicle, és molt més difícil, comporta més temps i més possibilitat que se sàpiga qui està robant, si l'objecte està ancorat en un lloc fix.
  • Ofereixen l'alternativa de lligar diferents parts del vehicle o de l'objecte de forma conjunta, ja que, depenent de la longitud de la cadena, podràs fins i tot lligar el vehicle a un lloc fix i simultàniament lligar-lo també amb les diferents parts d'aquest.
  • Són dels elements més resistents per evitar atacs de tota mena.