Bombetes LED específiques

Necessites canviar una bombeta específica i no saps on trobar-la? A Fesmés trobaràs una gran varietat de bombetes específiques, des de bombetes per frigorífic, bombetes crepusculars, bombetes càpsula i més. Troba la teva!

Filtrar per:

Marca
Forma bombeta
Tipus de llum
Potència (W)
Casquet
Eficiència energètica
Filtre

Segur que a tu també t'ha passat, d'arribar a casa, obrir la nevera o encendre la campana extractora de la cuina i adonar-te que s'ha fos la bombeta. En aquest precís moment, és quan comencem a preguntar-nos on trobarem aquest tipus de bombetes tan específiques que no solen estar a qualsevol lloc.
No et preocupis perquè Fesmés et dóna la solució! En aquesta secció trobaràs la millor varietat de bombetes específiques perquè trobis la que necessitis i la puguis reemplaçar sense cap problema.

Quin tipus de bombetes LED específiques trobaràs?

Les bombetes càpsula presenten un disseny molt característic i es poden col·locar a diferents objectes, així com en els llums d'escriptori, focus, campanes extractores, entre altres productes.

Les bombetes esfèriques frigorífic i congelador, com el seu propi nom indica, estan dissenyades per il·luminar les diferents neveres i congeladors de la llar.

Les bombetes estàndard crepuscular es caracteritzen principalment per la funció que exerceixen, ja que compten amb un sensor que permet saber quan és de dia i quan és de nit, per encendre o apagar-se sense necessitat de fer-ho manualment, mitjançant l'interruptor de la llum. Normalment, se sol col·locar per il·luminar escales, passadissos, entrades de la llar, entre altres llocs.

Les bombetes lineals estan dissenyades per il·luminar espais de grans dimensions, ja que tenen un ampli angle de llum, aportant una major qualitat de llum que les bombetes tradicionals. A més, es caracteritzen per l'estalvi d'energia que presenten i se solen col·locar en aplics, llums de peu o lectura.

Finalment, també trobaràs bombetes tubulars, caracteritzades pel disseny que presenten, ja que, a diferència de les altres bombetes estàndard, no tenen una forma bombada sinó més aviat allargada, i se solen col·locar en aplics i llums.