Riells per a cortines i accessoris

Descobreix els millors riells per penjar cortines i lluir-les com mai! Entra a Fesmés i troba una gran varietat de riells per a cortines i accessoris extensibles i fixos amb els que s'instal·laran les teves cortines sense problema

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Longitud (mm)
Filtre

Si t'acabes de comprar unes cortines noves i estàs pensant en com instal·lar-les o quins sistemes utilitzar, estàs al lloc adequat. A Fesmés posem a la teva disposició riells per a cortines i accessoris que et permetran lluir les teves cortines de forma senzilla i ràpida. Sona bé, veritat? Segueix llegint!

Què són els riells per a cortines i per a què serveixen?

Els riells per a cortines són els complements de les cortines que permeten la seva adequada instal·lació i poden ser metàl·lics o estar fabricats en PVC. Independentment del material, els riells desenvolupen una funció molt important, que és la de sostenir les cortines.

Els riells per a cortines, de la mateixa manera que les barres per a cortines, permeten penjar les cortines, mitjançant uns suports, tant de la paret com del sostre, en funció de les preferències de cadascú. No obstant això, es diferencien d'una barra extensible cortina perquè incorpora en el seu sistema de muntatge uns petits cursors que tenen mobilitat i s'uneixen a la cortina a través d'uns ganxos, amb la finalitat que permeti una correcta obertura i tancament de cortina tant lateral com central.

Quines característiques tenen els riells per a cortines?

Les característiques que defineixen els riells per a cortines són funcionals, ja que no tenen funció decorativa, en ser utilitzats exclusivament per penjar les cortines que presentin una cinta corresponent per a col·locar els ganxos.

Un cop s'ha col·locat la cortina, el riell queda completament ocult sota la cortina, per aquest motiu, no desenvolupen cap característica decorativa, ja que únicament s'utilitzen per poder penjar les cortines desitjades.

Nota: En aquesta secció trobaràs els accessoris i suports necessaris per a penjar les cortines amb riells i sense cap dificultat.

Per què comprar els teu riells per a cortines a FesMés?

A FesMés apostem per una proposta de valor completament única que proporcioni als nostres clients tots allò que necessiten. A continuació t'explicarem els 3 principals motius pels quals hauries de confiar en nosaltres pels teus nous riells per a cortines.

1. Més de 50 anys d'experiència: A FesMés comptem amb una extensa trajectòria al sector del bricolatge i la ferreteria. És per això que coneixem al detall les necessitats dels usuaris i oferim un catàleg de riells per a cortines adaptat a les necessitats i tendències del moment.

2. Lliurament a domicili: A FESMÉS et facilitem el trasllat dels teus nous riells per a cortines fins a casa teva. El nostre compromís és satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint-los el millor servei, per això posem a la seva disposició un servei de lliurament a domicili per cuidar els nostres productes, fins i tot durant el seu trasllat. També hi ha la possibilitat d'instal·lar els riells i les cortines amb el nostre servei de cortines a mida.

3. Descomptes del 3% a cada compra: Amb el nostre programa de fidelització per a clients de FesMés, podràs acumular un 3% de descompte a cada compra. D'aquesta manera, podràs adquirir els teus nous riells per a cortines al millor preu.