Projectors LED

Suma't a la nova tendència en il·luminació amb els projectors LED! A Fesmés trobaràs una gran diversitat de projectors LED que il·luminaran els espais exteriors del teu habitatge. Il·lumina estalviant energia!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Potència (W)
Tipus de llum
Filtre

T'agradaria il·luminar de manera duradora i silenciosa les diferents estances de l'exterior del teu habitatge al mateix temps que estalvies energia? Si és així, estàs al millor lloc!

Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de focus LED exterior que et permetran il·luminar arreu de l'exterior, ja sigui el jardí, la terrassa, la zona de piscina, barbacoa o simplement, et marcaran el camí d'entrada o sortida de la llar.

Característiques dels focus LED exterior

Els focus LED exterior et permetran aprofitar i gaudir molt més del jardí de casa teva, ja que quan el sol decideixi amagar-se, no hauràs d'entrar a casa perquè t'has quedat a les fosques, sinó que gràcies als focus LED exterior, podràs aprofitar molt més i gaudir igualment d'aquestes zones de la llar tan especials, contemplant l'entorn i desconnectant de la rutina del dia a dia.

A més, t'oferiran un gran ventall de possibilitats tant lumíniques com decoratives, ja que en funció del lloc on decideixis col·locar-los, generaràs un ambient o un altre. Podràs convertir el jardí en un espai íntim i acollidor, ubicant els projectors LED al voltant dels arbres i flors, combinant-los amb un aplic exterior LED o bé convertir-lo en un espai ampli i amb bona il·luminació, en col·locar un únic projector LED d'alta potència al jardí.

Tipus de focus LED per a exterior

Hi ha una gran varietat de models focus LED, però quant a tipus de llum que desprèn, ens podem trobar amb aquests 3:

  • Llum neutra
  • Llum càlida
  • Llum freda

 

Independentment de l'ambient que vulguis generar, comptar amb focus LED al jardí serà tot un encert. Entra i troba el que més t'agradi!