Taules auxiliars

Taules auxiliars per al saló a el millor preu. Descobreix el complement perfecte pel teu sofà! La millor selecció de taules auxiliars en diferents models, dissenys, mides i colors, que decoraran el teu saló. Atreveix-te amb les últimes tendències!

Filtrar per:

Forma
Estil
Color
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Comprar taules auxiliars pel saló

El millor d'arribar a casa, després d'un dia atrafegat, és saber que t'espera el teu moment de relax, si, aquest moment en el que pots desconnectar de el món en el teu racó preferit de la llar, ja sigui davant a la llar de foc, a la banda de la teva butaca llit o butaques puff i dedicar-te temps per a tu.

Sigui com sigui, al racó especial del teu habitatge no pot faltar una taula auxiliar que generi l'ambient acollidor desitjat. A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de models de taules auxiliars perquè trobis la que més s'adeqüi al teu estil.

Quina taula auxiliar escollir per cada espai?

Una de les característiques principals de les taules auxiliars és la seva gran versatilitat, ja que es poden col·locar en qualsevol espai de la llar, ja sigui per decorar algun buit o per aportar un toc d'estil a sales d'estar, habitació de convidats, terrasses , entre d'altres estances.

Les taules auxiliars de fusta se solen col·locar a la zona del menjador, ja que són el complement perfecte per donar un estil decoratiu, però, sobretot, són ideals per combinar amb els mobles de menjador clàssics de tota la vida.

Les taules auxiliars de metall i les taules auxiliars de vidre, seran idònies per situar-les davant dels teus  mobles saló - menjador, ja que et permetran donar un toc diferencial al teu saló, renovant l'estil i imatge.

Les millors taules auxiliars per complementar el teu menjador

Les taules auxiliars de la sala representen una barreja fantàstica de comoditat i funcionalitat. Les taules auxiliars petites s'han convertit en un complement perfecte per crear un espai i atmosfera elegant i confortable. Són fàcils de moure i col·locar. 

Independentment de el material que prefereixis per a la taula auxiliar, també podràs triar la forma que més t'agradi, ja que disposem de taules auxiliars rodones, taules auxiliars quadrades i taules auxiliars delta que milloraran l'estètica i estil de casa teva. A més, comptem amb taules auxiliars blanques i taules auxiliars altes. 

No esperis més i incorpora al teu saló aquest petit detall que necessitava. A FESMÉS deixem a la teva disposició la millor selecció de taules auxiliars per al teu saló a el preu més assequible i de la qualitat més envejable.

El catàleg més espectacular de taules auxiliars

En el nostre increïble catàleg de taules auxiliars, trobaràs una varietat de taules auxiliars que són perfectes per a col·locar en la teva llar i convertir qualsevol espai en un lloc inoblidable.

Les taules auxiliars són un contrapunt fantàstic a la decoració ja que ens permeten completar qualsevol racó de la llar que necessiti d'un toc d'estil. A FESMÉS trobaràs gran multitud de models de taules auxiliars que es podran adaptar perfectament a qualsevol disseny o estil de casa teva.

No esperis més i incorpora al teu saló aquest petit detall que necessitava. A FESMÉS deixem a la teva disposició la millor selecció de taules auxiliars per al teu saló a el preu més assequible i de la qualitat més envejable.

FAQs

Quina taula auxiliar triar per a cada espai?

Una de les característiques principals de les taules auxiliars és la seva gran versatilitat, ja que es poden col·locar en qualsevol espai de la llar, ja sigui per decorar algun espai buit o per aportar un toc d'estil a sales d'estar, habitació de convidats o terrasses, entre altres estàncies.

Les taules auxiliars de fusta se solen col·locar en la zona del menjador, ja que són el complement idoni per a donar un estil decoratiu, però, sobretot, són ideals per combinar amb els mobles de menjador clàssics de tota la vida.

Les taules auxiliars de metall i les taules auxiliars de vidre seran idònies per a situar-les davant dels teus mobles del saló i menjador, ja que et permetran donar un toc diferencial a aquests espais, renovant l'estil i la imatge.

Quina diferència hi ha entre una taula auxiliar i una taula de centre?

La principal diferència entre una taula auxiliar i una taula de centre és que les taules auxiliars són un element més decoratiu, ja que resulten ideals per a col·locar objectes com gerros amb flors o marcs de fotos per a ressaltar la bellesa d'aquests elements.

En canvi, una taula de centre és més àmplia i es troba en el centre de la sala d'estar, és a dir, resulta un element clau per a compartir i gaudir de les teves activitats en el saló.

Per tant, totes dues taules són essencials en la decoració i funcionalitat de la llar, i la seva elecció dependrà de les teves necessitats i preferències.

Quin tipus de taules auxiliars puc trobar a FESMÉS?

A FESMÉS comptem amb taules auxiliars quadrades, deltes, rectangulars i rodones fabricades amb materials com el bambú, la fusta, el ferro, el vidre i el metall, entre molts altres.

Aquests tipus de materials tan diversos permeten aconseguir estils com l'escandinau, ètnic, industrial, modern, natural, nòrdic i retro, fent que la teva elecció sigui personalitzable segons les teves preferències i necessitats.