Carros de bany

Descobreix la nostra exclusiva selecció de carros de bany. Dissenys elegants i funcionals per maximitzar l'espai i estil del teu bany. Visita Fesmés i troba el carro de bany perfecte!

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Color
Material
Nº de prestatges
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Carros de bany per a la llar

Els carros de bany són elements essencials en qualsevol llar a causa de la seva funcionalitat i aportació estètica.

 • Organització i emmagatzematge: Els carros de bany ofereixen espai addicional per emmagatzemar articles d' higiene personal, tovalloles, productes de neteja i altres accessoris. Això és especialment útil en banys petits on l'espai d' emmagatzematge és limitat.
 • Versatilitat: Aquests carros són versàtils i es poden utilitzar per a diferents propòsits. Alguns models venen amb característiques addicionals com barres per penjar tovalloles o compartiments especials per a articles específics.
 • Mobilitat: La majoria dels carros de bany tenen rodes, la qual cosa facilita el seu moviment. Això és ideal per netejar el bany o reorganitzar l'espai segons sigui necessari.
 • Estètica i decoració: Els carros de bany venen en una varietat de dissenys, materials i colors, la qual cosa permet triar-ne un que complementi la decoració del bany. Poden afegir un toc d'elegància i sofisticació a l'espai.
 • Accessibilitat: Mantenir els articles essencials del bany en un carro de bany facilita l'accés a aquests, especialment en moments de pressa o quan es tenen convidats a casa.
 • Solució per a espais reduïts: Per a aquells que viuen en apartaments petits o cases amb banys limitats, els carros de bany són solucions ideals per maximitzar l'espai sense sacrificar la funcionalitat.
 • Millora la neteja: En tenir un lloc específic per a cada article, es redueix el desordre, la qual cosa facilita la neteja i el manteniment del bany.

Els millors carros de bany amb Fesmés

A Fesmés trobaràs tota mena de carrets de bany fabricats amb material de qualitat per aconseguir la màxima resistència i seguretat. Entre els carrets de bany de Fesmés destaquen:

 • Carro de tres prestatges de bambú: Carro auxiliar de tres prestatges per organitzar tant estris com aliments. Pot desplaçar-se a través de les seves 4 rodes i compta amb un disseny minimalista de color negre.
 • Carro de bany de bambú blanc: Fabricat amb bambú i MDF, compta amb tres prestatges per emmagatzemar productes de bany. És d'estil nòrdic i té una ansa per poder-se desplaçar amb facilitat.
 • Carro de quatre prestatges de bambú negre: Carro de bany que permet organitzar diferents productes de bany com ara maquillatge, cremes corporals, tovalloles i altres productes d' higiene íntima. Aquest pot ser transportat d' un costat a l' altre mitjançant les seves rodes.
 • Carro de bany amb rodes Tribecart: estructura de fusta i metall, facilita l' ordre i emmagatzema tots els sabons, cremes i productes de bany. Compta amb una estructura de color negre i natural.