Ambientadors

Oblida't de les males olors amb els nostres ambientadors! A Fesmés trobaràs una gran varietat d'ambientadors en diferents olors i dissenys, adaptats per al cotxe, armaris i estades de la llar. Troba el teu preferit!

Filtrar per:

Tipus de producte
Aroma
més... menys
Filtre

No hi ha millor sensació que la d'arribar a casa, obrir la porta de l'entrada i olorar al teu ambientador preferit, oi? En aquest moment és quan ens adonem del veritable plaer d'estar casa, aquell lloc en el qual ens sentim completament a gust i feliços.

A Fesmés t'oferim la millor selecció d'ambientadors que et faran gaudir de cada racó de la llar, ja que podràs combinar diferents fragàncies per a cada estada.

Quin tipus d'ambientadors t'oferim?

En aquesta secció tenim disponibles un ampli ventall d'ambientadors en diferents dissenys i olors, perquè trobis el que realment s'adapti als teus gustos.

Els ambientadors spray solen ser els més comuns i utilitzats a les llars, ja que es caracteritzen per la seva pràctica funcionalitat, en aportar de manera instantània la fragància desitjada al lloc adequat. Aquest tipus d'ambientadors, s'acostumen a col·locar-se al bany perquè eliminen les males olors de manera pràcticament instantània. També són ideals per complementar-los amb els difusors d'aromes, ja que aquests últims et permetran mantenir l'olor permanent de la fragància.

Els ambientadors mikado es caracteritzen per estar formats per uns palets que s'insereixen dins d'un flascó que conté la fragància, amb la finalitat que es vagi desprenent l'olor de manera uniforme, a mesura que la fragància es va evaporant. Aquest tipus d'ambientadors estan dissenyats per a qualsevol estada de la llar i es poden combinar fàcilment amb espelmes decoratives, complementant així la decoració de l'habitatge

Si ets d'aquelles persones que els encanten les olors i que aprofita qualsevol racó per posar un ambientador, no pots oblidar-te dels ambientadors de cotxe, que perfumaran i ambientaran el teu propi vehicle.

Finalment trobaràs els ambientadors nevera, destinats per a col·locar a la nevera i desfer-te de les males olors o olors fortes que poden ocasionar diferents tipus d'aliments.