Compra la pintura antihumitat i antifloridura ideal a FESMÉS

A ningú li agrada comptar amb humitats a les parets de la llar, però de vegades, quan no es té en compte el clima de la zona on vivim, i en conseqüència, no hem caigut en la possibilitat que ens apareguin humitats, sol passar que de cop i volta, sense adonar-nos, aquí les tenim, incrustades en les nostres parets. Però que no s'estengui el pànic perquè tenim la solució! i és que us fascinaran les nostres pintures antihumitat interior i antifloridura.

A FESMÉS t'oferim pintures impermeabilitzants interiors per evitar tot tipus d'humitats, condensació i floridura. Treballem amb les millors marques de mercat per garantir-te en tot moment la millor qualitat.

Per què comprar una pintura antihumitat i antifloridura interior?

Com bé diu la dita, més val prevenir que curar i és que no cal veure com les humitats apareixen en les nostres parets per posar-li solució al problema, ja que, a més, les humitats vénen acompanyades d'altres problemes que no només són estètics, sinó que tenen repercussió en l'estructura de la llar.

Per tant, en comprar una pintura interior antihumitat, tindràs la seguretat d'evitar-te problemes

Tipus de pintures  antihumitats i antifloridures

Hi ha diferents tipus de pintura antihumitats i antifloridures per a la llar, capaces de solucionar els diversos problemes que afecten tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge. En funció de la problemàtica a solucionar, podràs trobar:

  • Pintura antifloridura, és un tipus de pintura que es caracteritza per ser un revestiment acrílic capaç de protegir tant les parets interiors com exteriors de la llar. És ideal per evitar l'aparició de la floridura causada per diversos factors, un dels quals és la humitat, ja sigui humitat per filtració, humitat per condensació o humitat per capil·laritat. A més, també poden aparèixer fongs en les parets en llocs tancats i de poca ventilació.
  • Pintura antihumitat, aquest tipus de pintures són ideals per a prevenir l'aparició d'humitats, ja que es caracteritzen per formar una capa impermeable que, gràcies a la seva gran adherència, actua de segell resisteix al vapor d'aigua, evitant l'aparició d'humitats i les taques derivades d'aquesta problemàtica.


En funció del problema que tinguem, escollirem un tipus de pintura o una altra, perquè no és el mateix evitar l'aparició d'humitats i floridura, que lluitar contra el problema ja present a casa nostra.