Vernís en esprai

Allarga la vida útil de qualsevol superfície, embelleix els acabats de la pintura i potencia els colors amb vernís en esprai! A Fesmés trobaràs la millor selecció de vernissos en esprai a preus increïbles. No te'ls pots perdre!

Filtrar per:

Filtre

Compra vernissos en esprai

Som conscients que qualsevol producte o superfície es va deteriorant amb el pas el temps, però, en funció de la cura que tinguem i del manteniment dels materials, el deteriorament pot aparèixer molt més tard i per tant, aconseguirem mantenir el producte en bon estat durant més temps. De manera que, si estàs buscant un producte que et permeti mantenir els teus mobles i superfícies amb bon aspecte el màxim de temps possible, t'encantaran els nostres vernissos en esprai.

Fesmés t'oferim els millors vernissos en esprai que es convertiran en el teu millor aliat per a la cura i manteniment de la llar. Fes un cop d'ull i renova l'aspecte dels teus mobles de fusta i les superfícies internes i externes de l'habitatge!

Quines característiques té el vernís en esprai?

El vernís en esprai es caracteritza principalment per ser una pintura d'acabat que embelleix i repara superfícies i mobles de fusta, amb la finalitat de protegir i ressaltar la brillantor, al mateix temps que tracta de renovar i allargar la vida útil dels productes.

Els vernissos en esprai també es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que a més d'utilitzar-se en fustes, se solen aplicar en materials com el suro, superfícies poroses i no poroses, vímet, entre altres materials, amb el principal objectiu de millorar l'aspecte d'aquest tipus de superfícies.

Com s'aplica el vernís en esprai?

Abans de posar-nos mans a l'obra, cal agitar repetidament el vernís en esprai fins a sentir el soroll del mesclador. Un cop l'hàgim agitat, cal assegurar-se que la superfície on volem aplicar el vernís està completament neta i seca.

El vernís en esprai és molt fàcil d'aplicar, ja que presenta un assecament ràpid i gran adherència al material on s'està aplicant. S'aconsella aplicar el vernís en capes fines per obtenir millors resultats i acabats, ja que, un cop s'aplica una capa, caldrà esperar uns deu minuts per aplicar la següent capa i així, veure el resultat a poc a poc, i pot aplicar més capes si fos necessari.

Avantatges d'utilitzar vernís acrílic esprai

Utilitzar vernissos acrílics en esprai per als teus projectes de bricolatge serà una de les millors opcions que puguis prendre, ja que ens ofereixen els següents avantatges:

  • És una manera molt còmoda de reparar, decorar i millorar l'aspecte de les diferents superfícies.
  • Repara imperfeccions de fusta ràpida i eficaç.
  • Prevé l'aparició d'òxid en els materials.
  • Prevé dels danys superficials que es puguin ocasionar a conseqüència dels agents climàtics.
  • Es poden aplicar tant en interiors com exteriors.
  • Decoren i estilitzen petites superfícies.
  • Ofereixen un assecament ràpid.
  • Aporta protecció tant a les superfícies poroses com no poroses.

 

Què tenir en compte abans d'aplicar el vernís en esprai?

Per a superfícies de plàstic, és recomanable abans d'envernissar tota la superfície, fer una petita prova per veure el comportament i el resultat que té el vernís en el producte. A més, quan es pretén aplicar el vernís sobre de superfícies que ja han estat pintades recentment o amb anterioritat, també s'aconsella provar el vernís sobre un tros petit de la superfície que desitgem envernissar, amb la finalitat d'assegurar-nos que no fa mal a la pintura i que podem envernissar i abrillantar sense problema.