Llistons de fusta tractada

Els llistons de fusta tractada per a exterior són perfectes per a treballs de jardineria o de bricolatge. Es pot utilitzar per realitzar tanques exteriors, casetes, bancs o pèrgoles, entre d'altres.

Filtrar per:

Secció (mm)
Color
Filtre

Llistons de fusta exterior tractats al autoclau per a col·locar en múltiples aplicacions de jardineria i agricultura com: bancs, terrasses, parcs públics, pèrgoles, casetes i jardí. Àmplia oferta en mesures, i dos acabats a triar: verd o marró. El millor preu i la millor qualitat la trobaràs a FESMÉS!

Per què comprar llistons de fusta tractada per a exterior?

Els llistons de fusta tractada per a exterior són perfectes per a treballs de jardineria o de bricolatge. Es pot utilitzar per realitzar tanques exteriors, casetes, bancs o pèrgoles, entre d'altres.

A l'ésser llistons de fusta ja tractats no necessiten tant manteniment i són perfectes per a exterior, ja que la seva resistència i durabilitat és major que aquells llistons de fusta que no han estat tractats

 

¿Espot tintar o afegir protecció als llistons de fusta exterior?

Els llistons de fusta exterior tractats a l'autoclau, ja porten una protecció estàndard al realitzar aquest tractament: protecció contra l'atac dels insectes xilòfags i protecció perquè suporti les condicions més adverses quan s'instal·la en l'exterior en contacte permanent i directe amb el terra o amb l'aigua dolça. Però fins i tot amb la protecció estandarditzada, és possible aplicar un tractament addicional amb un lasur a l'aigua perquè obtingui una millor aparença visual i allargar la vida útil de la fusta a l'exterior.

No és aconsellable aplicar tints en els llistons de fusta per a exterior,ja que pots veure un cop finalitzat el tintat, diferències importants en la tonalitat de la color, taques e decoloració.

 

Manteniment dels llistons de fusta exterior:

Per obtenir l'aspecte visual desitjat i major durabilitat, segueix els consells següents:

  • Aplica lasur a l'aigua a mínim un cop a l'any.
  • Si la fusta no és nova i ja disposa d'alguna capa de protecció, s'aplica a les esquerdes una pasta reparadora per a fusta exterior.
  • Si la fusta ha expulsat resina, treure amb l'ajuda d'una espàtula i dissolvent.
  • Fustes sense tractar: Polir, netejar i tractar prèviament amb un protector de fons per a fusta exterior per a una millor protecció.
  • Fusta ja protegida amb antic lasur: Raspallar per treure les parts de lasur no adherides i polir per obtenir una superfície llisa i neta.

 

Aplicació de lasur a l'aigua per als llistons de fusta exterior:

Aplicar dues capes utilitzant pinzell, corró o pistola (en el cas d'utilitzar pistola, veure la dilució aconsellada pel fabricant).

Sobre fustes noves o molt exposades a condicions extremadament adverses, es recomana aplicar una tercera capa en colors clars.

Condicions d'aplicació: entre 12ºC i 25ºC sobre una fusta no molt calenta per evitar qualsevol rastre d'assecat.