Llums solars jardí

Gaudeix del jardí tant de dia com de nit! A Fesmés descobriràs llums solars de diferents estils perquè les col·loquis a l'exterior del teu habitatge i gaudeixis com mai del jardí. No te les pots perdre!

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Estil
Material
Color
Filtre

La il·luminació d'un habitatge, és un dels aspectes més importants que hem de tenir en compte, però, sobretot, la il·luminació de jardí i de totes les zones exteriors de la llar, ja que és el primer que veuen des del carrer o la porta d'entrada de casa. A Fesmés trobaràs una gran varietat de llums solars jardí, que a més d'il·luminar l'exterior del teu habitatge, complementaran l'estil decoratiu de la llar.

En funció de la impressió que vulguem donar, col·locarem un tipus d'il·luminació o un altre, per què arran de la imatge que generem a primera vista del nostre habitatge, aconseguirem crear i transmetre l'ambient desitjat

Característiques dels llums solars de jardí

Els llums solars de jardí es caracteritzen principalment pel seu sistema de funcionament, ja que aconsegueixen captar la llum del sol per il·luminar el jardí de manera molt més econòmica que un altre tipus de llums. A més, et permeten estalviar energia i il·luminar les terrasses, barbacoes o porxos de forma elegant i amb estil.

Com funcionen els llums solars de jardí?

Els llums solars de jardí tenen un funcionament molt peculiar, ja que gràcies a les petites plaques solars que presenten a la part superior, aconsegueixen captar i emmagatzemar la llum solar, desprenent la llum a mesura que es va fent fosc i transformant el jardí en un espai  acollidor i ple de punts de llum. A més, per potenciar aquest ambient tan agradable, els pots combinar amb garlandes de llums i convertir el jardí en el teu lloc preferit. 

Avantatges dels llums solars per al jardí

Els llums solars ofereixen grans avantatges per ser els elegits. En primer lloc no tenen consum elèctric, és a dir, s'alimenten directament de la llum solar, i això t'ho agrairà la teva butxaca. Tenen una vida útil més llarga gràcies a les bombetes LEDs. No cal fer cap instal·lació elèctrica ja que aquest tipus de llums solars van sense cables. Poden estar enceses entre 8 i 10 hores fàcilment.

Altres avantatges per comprar una llum solar de jardí és que algunes compta amb sensor de moviment i el tipus de fixació és flexible, és a dir, pots col·locar-la allà on crear necessari.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de llums solars jardí, perquè escullis el model i el disseny que més t'agradi i el puguis col·locar a la paret, clavat a terra o al lloc que sigui més del teu gust. Entra i troba el teu preferit!

FAQs

Com funcionen els llums solars per a jardí i quin és el seu avantatge en comparació d'altres opcions d'il·luminació exterior?

Els llums solars per a jardí contenen panells solars que converteixen l'energia solar en electricitat durant el dia, emmagatzemant-la en bateries recarregables per il·luminar automàticament el jardí a la nit. El seu avantatge principal és l'eficiència energètica, en no dependre de la xarxa elèctrica i contribuir a l'estalvi energètic.

¿Qué tipo de iluminación ofrecen las luces solares para jardín y cuánto tiempo pueden permanecer encendidas durante la noche?

Els llums solars per a jardí proporcionen una il·luminació suau i ambiental. El temps de durada de la llum pot variar segons la càrrega solar rebuda durant el dia i la capacitat de les bateries, però solen estar dissenyades per il·luminar entre 6 i 10 hores contínues a la nit.

Quines mesures d'instal·lació i de manteniment requereixen els llums solars per a jardí per garantir un rendiment òptim?

Per a una instal·lació reeixida és important ubicar els llums en àrees amb accés directe al Sol, assegurar-se de netejar regularment els panells solars, verificar les connexions i bateries, i reemplaçar les bateries segons calgui per mantenir la seva eficiència.