Prestatgeries de resina

Gran selecció de prestatgeries de resina i plàstic, en diferents mides i capacitats, ideals per emmagatzemar i ordenar els productes de neteja, de jardineria i altres objectes personals. Entra a Fesmés i oblida't del desordre al millor preu!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Les prestatgeries de resina o plàstic es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que es poden col·locar tant a l'interior com a l'exterior de la llar.

Aquestes prestatgeries de plàstic són una opció ideal per situar al traster o al rebost, ja que normalment, són espais que es caracteritzen per estar molt desordenats, i la veritat sigui dita, però costa molt mantenir el rebost o el traster ben ordenat, oi? Doncs amb les prestatgeries de resina podràs oblidar-te de veure-ho tot pel mig, i, a més, les podràs combinar amb les altres prestatgeries de metall per transformar el rebost o el traster en un lloc net i agradable.

Si prefereixes posar la prestatgeria de resina o plàstic a l'exterior, també serà una molt bona opció, ja que presenta gran resistència als agents climàtics exteriors, gràcies al tractament contra raigs UV que permet mantenir el color i assegurar la durabilitat del material. A més, també la podràs complementar amb un armari terrassa, aconseguint molta més capacitat d'emmagatzematge.

Avantatges de les prestatgeries de resina o plàstic

Les prestatgeries de resina o plàstic ofereixen diversos avantatges que les fan atractives per a molts usos, tant a llars com a establiments comercials i en altres llocs. Alguns d'aquests avantatges inclouen:

  • Durabilitat i resistència al deteriorament: Les prestatgeries de resina o plàstic no es corroeixen, no s'oxiden ni es podreixen, cosa que les fa ideals per utilitzar en ambients humits o a l'aire lliure.
  • Manteniment mínim: aquestes prestatgeries de plàstic o resina no requereixen cap manteniment addicional per allargar-ne la vida útil
  • Pes lleuger: les prestatgeries de plàstic o resina són generalment més lleugeres que les de fusta o metall, fet que en facilita el trasllat i la reubicació.
  • Resistència a plagues: a diferència de la fusta, aquest tipus de prestatgeries no són susceptibles a l'atac de tèrmits, fongs o qualsevol altre tipus de plagues.
  • Resistència a químics: les prestatgeries de resina o plàstic resisteixen bé l'exposició a molts químics, cosa que les fa adequades per a tallers, garatges o laboratoris.
  • Cost: sovint, les prestatgeries de plàstic o resina són més econòmiques que les de fusta o metall.
  • No conductivitat: aquestes prestatgeries no condueixen electricitat, cosa que pot ser un avantatge en certs escenaris.
  • Fàcil neteja: amb un simple drap humit, tindràs la prestatgeria impol·luta.

Troba a Fesmés la millor selecció de prestatgeries de resina o plàstic que et solucionaran tots els teus problemes de desordre, o si ho prefereixes, també pots optar per una prestatgeria metàl·lica i aconseguir una protecció total i perfecta de qualsevol producte que col·loquis al seu interior.