Potes per mobles

Potes per a mobles i somier en acer i alumini amb gran varietat de dissenys i alçades perquè puguis dissenyar tots els mobles al teu gust, des de mobles auxiliars, aparadors, taules de centre, etc. Entra i descobreix totes les possibilitats decoratives!

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Material
Color
Acabat
Mides (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Quina funció tenen les potes en els mobles?

Quan ens plantegem l'opció de millorar la decoració de la llar, incorporant un nou mobiliari que refresqui l'ambient i estilitzi les diferents estances, sempre acabem fent-nos la mateixa pregunta, si comprar mobles amb potes o sense.

I la veritat sigui dita, però un moble amb potes és un moble que transmet molta més elegància, ressaltant el mobiliari i centrant tota l'atenció en el moble en si, aconseguint que tot aquell que entri al teu habitatge, es fixi en els teus mobles.

A més, les potes per a mobles són el complement perfecte per a posar a qualsevol mena de moble, ja sigui al rebedor, als mobles de l'habitació, del menjador, etc. La seva principal funcionalitat és la de realçar el moble, fer-lo més visible i cridaner, protegint també la seva part inferior i facilitant la neteja d'aquest, ja que si el moble no té potes, no es pot realçar i la brutícia es va acumulant sota del moble, aspecte fonamental que s'evita amb unes potes per a moble.

Compra les millors potes mobles a FESMÉS

Si vols realçar els teus mobles i aportar un toc decoratiu diferent que canviï l'ambient del teu habitatge, estàs al millor lloc!

Has de ser conscient que, en comprar unes potes per a moble i potes somier, tindràs la possibilitat de canviar per complet l'estètica i imatge del moble o llit en si, sense la necessitat d'haver de comprar un moble o dormitori nou per renovar l'estil decoratiu de la llar.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de potes d'alumini i acer per a mobles en diferents formes, mides i acabats, perquè escullis la pota que millor combini amb el mobiliari i et permeti estilitzar i embellir els mobles del teu habitatge.

Entre els diferents models de potes per a mobles, podem classificar-los segons l'acabat:

  1. Potes mat, aporten elegància sense treure protagonisme al color del mateix moble. Un dels aspectes més importants a tenir en compte és que aquest tipus de potes, com que no reflecteixen la llum, no deixen empremtes i per tant, el manteniment i la neteja no és tan freqüent, ja que s'embruten poc.
  2. Potes brillant, es caracteritzen per ser impermeables i molt fàcils de netejar, tot i que si es toquen, es queden les empremtes marcades i necessiten una neteja més freqüent. Realcen els mobles aportant un toc cridaner i diferencial.

 

Característiques potes somier

El moment d'escollir unes potes per somier és de vital importància, ja que, a diferència de les potes per a moble, aquestes potes seran les encarregades de sostenir el llit i sobre les quals descansaràs tot el teu cos. Per tant, en el moment de decidir-te per un tipus de potes somier o un altre, hauràs de tenir en compte les característiques principals amb què han de comptar, per a garantir-te la màxima comoditat i el millor descans possible.

Entre les diferents característiques que han de tenir les potes somier, destaquem les més significatives:

  • Han d'aportar estabilitat, aspecte fonamental per garantir seguretat i comoditat. Com més altes siguin les potes, menor estabilitat oferiran.
  • S'han d'adaptar al tipus de somier que tinguis, ja que, en funció de les mesures del somier, necessitaràs comprar una pota o una altra.
  • Han d'aportar resistència, per aconseguir així una major estabilitat.

 

Avantatges que aporten les potes en els mobles

Comptar amb potes per a col·locar als teus mobles y potes per taules, és una decisió molt encertada, ja que si t'has cansat de veure el mobiliari de la llar sempre igual i necessites un canvi, però t'agraden els teus mobles actuals i no vols canviar-los, les potes per a mobles seran ideals.

Entre els diferents avantatges que aporten les potes per a mobles, destaquem els següents:

  1. Són molt econòmiques i fàcils d'instal·lar.
  2. Milloren l'aspecte dels mobles.Aconsegueixen estilitzar la llar i ressaltar el mobiliari.
  3. Disponibles en diferents dissenys, formes i materials.