Campanes extractores de cuina

Estàs buscant una campana extractora de cuina? A Fesmés trobaràs una gran varietat de campanes extractores de cuina fixes, extraïbles i decoratives en diferents models, acabats i sistemes d'extracció perquè s'adaptin a la teva cuina

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Model
Tipus de control
Nivells d'extracció
Classe energètica
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Oblida't de les males olors amb les nostres campanes extractores de cuina! A Fesmés t'oferim una àmplia varietat de campanes extractores perquè escullis la que millor s'adeqüi a la decoració de la teva cuina i puguis desfer-te de les olors de forma fàcil, ràpida i elegant.

Si t'apassiona la cuina, sabràs que quan prepares qualsevol plat, el simple fet de cuinar provoca que es desprenguin diferents olors, més forts o més suaus, depenent de l'aliment que estiguis cuinant. És important comptar amb electrodomèstics de qualitat. Si no comptem amb la campana extractora adequada, omplim les diferents estances de la nostra llar d'olors fortes que solen quedar permanentment durant hores. Per aquest motiu, és de vital importància tenir una campana extractora que permeti evacuar el fum, el greix que es troba en suspensió en l'aire, la calor que es desprèn quan es cuina i les olors que es produeixen. 

 

Quin tipus de campanes extractores pots trobar?

Si el que estàs buscant és una campana que evacuï les males olors, et permeti cuinar amb eficiència i a més sigui un element decoratiu a la cuina, les campanes decoratives són les ideals per a tu, ja que et permetran cuinar els teus plats preferits, complint amb totes les funcionalitats d'una campana extractora i, a més, aportaran estil i elegància a la cuina.

Les campanes extractores extensibles a més d'exercir la seva funció, et permeten estalviar espai a la cuina, ja que es caracteritzen per romandre plegades, ocupant el mínim espai possible, però quan volem cuinar i necessiten estar desplegades, aporten major capacitat d'extracció.

Les campanes extractores fixes desenvolupen la mateixa funció que les altres, ja que permeten evacuar, filtrar i aspirar les diferents olors i greixos que es produeixen en cuinar, amb la simple diferència que no són extensibles, ja que queden fixes després de la seva instal·lació.

 

Com netejar les campanes extractores?

Les campanes extractores es netegen amb facilitat, ja que no requereixen cap manteniment específic. Independentment del model que escullis a la teva cuina, totes les campanes tenen la mateixa funció, que és la de netejar l'aire i ho fan a través de filtres. D'aquesta manera, per netejar una campana extractora cal desmuntar els filtres i col·locar-los directament al rentaplats o bé, també els pots rentar a mà amb líquid desgreixador. Ràpid i senzill, oi? No esperis més i col·loca una campana a la cuina!