Il·luminació

Fes clic i accedeix ara als millors productes d'il·luminació per a la teva llar. Disponibles tant per a recollida en botiga com per enviament a domicili.

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Potència (W)
més... menys
Color de la llum
Sensor
Filtre

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de possibilitats perquè trobis el tipus d'il·luminació que millori s'adeqüi als diferents espais del teu habitatge, tant interiors com exteriors. Entra a Fesmés i troba la llum ideal!

Quin tipus d'il·luminació trobaràs?

Si estàs buscant llums que complementin la decoració del teu habitatge i aportin estil, els llums de sostre penjants seran ideals per a tu, ja que a més d'aportar aquest toc d'il·luminació que tant de temps fa que estàs buscant, renovaran completament la imatge de qualsevol estada, estilitzant i transformant-la en un lloc modern i acollidor.

Els llums de peu també són una de les opcions que pots tenir present, ja que a més d'il·luminar, es caracteritzen per l'estètica i el disseny que presenten. Aquest tipus de llums són ideals per a col·locar al costat del sofà o en aquells racons de la llar que estan desolats, ja sigui perquè estan apartats o perquè tenen unes dimensions en què no pots col·locar una altra cosa que no sigui un llum de peu que aporti estil a la llar.

Si el que estàs buscant és una llum complementària que t'aporti un extra de lluminositat o bé, tot el contrari, una llum que et permeti apagar els altres i gaudir d'una llum amb menys intensitat, les llums de taula són la millor solució, ja que es caracteritzen per situar-se damunt de les tauletes de nit o taules auxiliars, col·locades als menjadors o habitacions, sumant o restant intensitat a la il·luminació de la llar.

Si no saps quin tipus de llums col·locar a les habitacions o despatxos, on normalment passes part del temps estudiant, treballant o llegint, pots optar pels focus de Led i sostre o bé, pels plafons de sostre, ja que es caracteritzen per ocupar poc espai i aportar molta lluminositat, ideal per a col·locar-los sobre de l'escriptori.

Per il·luminar estances com el bany, la cuina o el vestidor, els downlights i focus encastables seran una opció ideal, ja que els seus dissenys permeten concentrar la llum en un punt determinat, evitant que es dispersi per tot l'ambient. També pots optar per la fluorescència, que t'aportarà més intensitat.

Independentment del tipus de llum o il·luminació que prefereixis, en aquesta secció també trobaràs una gran varietat de bombetes que et permetran mantenir la llum en totes les estades de la llar.

Finalment, trobaràs il·luminació exterior, que et permetrà il·luminar el jardí i els voltants de la casa.

Per què fer les teves compres d’il·luminació a FesMés?

A FesMés apostem per una proposta de valor real i d’interès per als nostres clients. A continuació t’expliquem els motius i avantatges de fer les teves compres d’il·luminació a FesMés:

-      Ofertes i promocions: Realitzem ofertes i promocions per a que puguis obtenir els teu producte d’il·luminació al millor preu.

-      Gran varietat d’opcions: Disposem d’un extens i ampli catàleg de productes, tant d’il·luminació com de la resta de categories de les que disposem. D’aquesta manera, et serà ben fàcil trobar l’article que buscaves i que s’adapta millor a les teves necessitats.

-      Espai client exclusiu: Amb el nostre programa de fidelització podrà acumular punts que et donaran accés a promocions exclusives, xecs regal i finançament.

Espais que pots il·luminar amb l’oferta d’il·luminació de FesMés

Et preguntes quins espais pots il·luminar a través de la nostra oferta? A continuació et resolem aquesta qüestió:

-      Il·luminació d’interiors: Disposem d’una gran quantitat d’articles dedicats a la il·luminació d’espais interiors. Per a tal fi, contem amb bombetes LED, plafons de sostre, downlights o fluorescents, entre d’altres.

-      Il·luminació d’exteriors: Al nostre catàleg hi trobaràs una gran varietat d’articles per a la il·luminació d’espais exteriors. Per exemple, disposem de fanalets, guirlandes o aplics exteriors de paret.

-      Il·luminació per a escriptoris: Amb l’objectiu de millorar la il·luminació en els moments d’estudi, de treball o simplement de lleure, posem a la teva disposició articles d’il·luminació d’escriptoris. Hi trobaràs làmpades de taula i flexos per a escriptoris que t’ajudaran a visualitzar millor articles concrets sense necessitat d’haver d’engegar la llum de tot l’espai. Per exemple, per llegir un llibre al llit abans d’anar a dormir.

Com escollir la millor il·luminació per a la teva llar

Per a escollir la millor il·luminació per als teus espais, et recomanem un seguit de passos per tal d’aconseguir l’objectiu desitjat:

  1. - Determinar la necessitat: El primer pas és tenir clara la necessitat amb la qual es vol fer una modificació lumínica.
  2. - Buscar referències: Una bona idea és buscar referències o exemples sobre la modificació lumínica que es vol realitzar. D’aquesta manera, es poden intentar imitar o adaptar en funció de l’objectiu.
  3. - Contactar amb un especialista: A FesMés ens pots consultar qualsevol dubte i demanar consell en base a les teves qüestions. Estarem encantats d’atendre’t.