Atenció al client

El nostre horari d'atenció al client és de Dilluns a Divendres de 9h a 18h.

Per contactar amb FESMÉS BRICOLATGE posem a la seva disposició les següents vies de contacte:

Com comprar

A la botiga online de www.fesmes.com es venen tot tipus d’articles de Bricolatge, material per Reformes, Jardí, Mobiliari i Decoració.

Per poder fer la seva comanda amb total tranquil·litat, li expliquem en 3 senzills passos com fer-ho:

 • Busqui
  Trobi els productes des del menú i les diferents categories o faci servir el cercador per anar directament a la fitxa del producte que necessiti.
 • Afegeixi
  Afegeixi els seus productes a la cistella de la compra i accedeixi al resum de la comanda des de el botó “Afegir” o des de l’icona del carret a la part superior a la dreta i “Finalitzar la compra”.
 • Confirmi
  Revisi els seus productes, i si no està registrat, empleni la informació que li demanem i segueixi tots els passos fins a confirmar la comanda prement el botó "Pagar".

Per pagar la seva comanda ha de registrar-se com a client. Pot registrar-se en el moment de la compra i continuar seguint els passos que li anem indicant per finalitzar el procés de compra.

Si vostè ja és client, accedeixi per identificar-se i segueixi els passos que li anem indicant per finalitzar el procés de compra.

Les comandes resultants del procés de compra es conserven en suport electrònic i estan sempre a la seva disposició en el seu historial de comandes: El seu compte > Historial de comandes. Mitjançant la nostra botiga online proporcionem la informació dels nostres productes i les seves característiques amb el màxim rigor i precisió.

Pagament

Li oferim diferents formes de pagament totalment segures, vostè tria.

 • Targeta de crèdit (Visa, Mastercard, Maestro).
 • Transferència bancària.
 • Bizum.
 • Fraccionat (Quotes amb SeQura)

Per pagar amb targeta de crèdit, li donem accés a un espai segur mitjançant la passarel·la de pagament del nostre banc, on podrà introduir les seves dades per fer el pagament amb total seguretat.

Si tria la opció de transferència bancària, li enviem un email amb les dades on realitzar l'ingrés i el concepte que ha de posar. Ha de fer la transferència en un termini de tres dies laborables des que li enviem l'email.

No tramitem cap comanda fins a comprovar que totes les dades son correctes i el pagament s'ha realitzat.

Seguretat

Seguretat en els pagaments

Li oferim diferents mètodes de pagament perquè triï el que li resulti més adequat. En qualsevol cas, nosaltres no guardem cap dada bancària, li derivem a la passarel·la de pagament del nostre banc, que és un espai segur gestionat pel banc, o bé li enviem un email amb les dades necessàries perquè faci la transferència des del banc que vostè triï.

Protección de dades

La informació que li demanem la fem servir únicament per fer-li arribar la comanda, per estadístiques i per la facturació. Podrà modificar o fer canvis en les seves dades personals des del seu compte.

A més, assegurem absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides en la botiga online, i per això hem adoptat mesures de seguretat per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, i garantim així la seva integritat i seguretat, especialment les previstes en el Real Decreto 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

Lliurament i devolucions

Despeses de transport

Fem enviament a Espanya (Península i Balears):

Condicions de lliurament

Per lliuraments a Espanya (Península i Balears) les comandes es lliuren d'entre 2 i 10 dies hàbils, depenent de les condicions d'estoc del magatzem.

Considerem hàbils els dies laborables de dilluns a divendres. Recordi que si realitza la comanda un cap de setmana o festiu no la tramitem fins al següent dia hàbil.

Les condicions referides a imports i terminis de lliurament són plenament vàlides per les compres efectuades des d'estats integrants de la Unió Europea. Pel cas de països extracomunitaris els imports indicats no inclouen els aranzels o altres quantitats relatives als tràmits que facin els serveis de duanes de l'estat de residència del Client. El Venedor no serà responsable de les demores derivades dels tràmits duaners.

Encara que el Venedor intenta tenir sempre disponibles els productes que es mostren en aquesta botiga online, excepcionalment pot donar-se el cas de no disposar del producte sol·licitat pel Client. En aquest cas el Venedor informarà al Client del termini de lliurament de la comanda. En cas excepcional de no poder proporcionar el producte, el Venedor podrà proposar al Client un producte de qualitat i preu equivalent. El Client podrà rebutjar aquesta alternativa i el Venedor quedarà obligat a efectuar el reemborsament immediat de l'import del producte pagat pel Client.

Tarifes d’enviament nacionals GLS –

Pes

Provincial

Limítrofa

Nacional

0 a 2kg

4,62€

5,05€

5,49€

3 a 5kg

5,62€

6,58€

7,37€

6 a 10kg

7,88€

8,14€

9,28€

11 a 15kg

9,52€

9,70€

11,19€

16 a 20kg

10,89€

11,25€

13,11€

21 a 25kg

12,81€

13,97€

15,02€

26 a 30kg

14,68€

16,95€

17,23€

31 a 35kg

16,15€

18,65€

18,96€

36 a 40kg

17,76€

20,50€

20,86€

Cada 5kg

+1,85€

+2,86€

+3,67€


Suplements per excès de pes:

- Superior a 40kg = 9€ per bulto

- Superior a 60kg= 15€ per bulto

Suplement per excès de mides:

- De 151 a 200cm: 2,05€ per bulto

- De 201 a 250cm: 3,05€ per bulto

- De 251 a 300cm: 9,35€ per bulto

Tarifes d’enviament internacionals GLS -

Pes

Internacional Zona 1

Internacional Zona 2

0 a 2kg

18€

28€

3 a 5kg

28€

52€

6 a 10kg

34€

58€

11 a 15kg

41€

65€

16 a 20kg

49€

72€

21 a 25kg

54€

77€

 

Zona 1: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Holanda, Itàlia, Luxemburg, Polònia, Regne Unit, República Txeca i Suïssa.

Zona 2: Bulgària, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, Grècia, Hongria, Irlanda, Letònia, Lituània, Noruega, República Eslovaca, Romania i Suècia.

 

Dret de desistiment

El Client disposa d'un termini de 14 dies naturals per desistir de la compra sense que n'hagi d'indicar els motius. El termini es calcularà a partir del dia de recepció del producte.

Les despeses de derivades de la devolució com el transport o per no contenir l'embalatge o caixa original aniran a càrrec del client. Un cop rebuts els productes, el Venedor procedirà al reintegrament de l'import abonat pel Client, reintegrament que s'efectuarà en un termini no superior als 14 dies naturals. Les despeses del transport del retorn del producte no seran abonats, i aniran a càrrec del Client.

Sol·licitud Formulari per exercir el Dret de Desistiment, (art. 97.1.i) RDLEG 1/2007.

Garantia dels productes

• L’establiment venedor respon dels possibles defectes d'origen o de fabricació –manques de conformitat– dels productes nous durant els 2 anys posteriors a la compra o a la data de lliurament (és el que s’anomena garantia legal).

• Els defectes que apareguin durant els 6 primers mesos (tant en productes nous com de segona mà), s’entén que són d’origen –és a dir, que ja existien en el moment del lliurament–, excepte que l’empresari pugui demostrar que el defecte ha estat provocat per un mal ús.

• Quan un producte sigui defectuós, en primer lloc teniu dret a triar entre la reparació o la substitució per un de nou, excepte que alguna d'aquestes opcions resulti desproporcionada (és a dir, que generi al venedor unes despeses poc raonables comparades amb l'altra opció) o bé sigui impossible de complir.

• La reparació dels productes en garantia ha de ser completament gratuïta i s’ha de fer en un termini raonable i sense inconvenients per al consumidor (mentre duri la reparació, se suspèn el còmput del termini de dos anys).

• La reparació té una garantia de 6 mesos.

• En el cas de la substitució, no s’inicia un nou termini de garantia, sinó que es torna a activar el còmput del termini pendent de la garantia del producte original.

• Si la reparació o la substitució no resolen el problema, podeu optar per la devolució del producte i el reton dels diners o, si el defecte no té gaire importància, quedar-vos-el amb una rebaixa del preu que vau pagar inicialment.

• A partir dels 6 mesos des de la compra –i fins als 2 anys –, l’empresa pot demanar que proveu que el defecte era d’origen i que no es deu a un mal ús o, simplement, al pas del temps. En aquets cas, sovint cal fer un peritatge del producte.

• En cas de manca de conformitat d’un producte, demaneu el full oficial de reclamació a l’empresa o contacteu-hi per un mitjà que en deixi constància (formulari web, telèfon amb número d’incidència, etc.). Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb el servei públic de consum que us correspongui segons el vostre municipi (per a més informació consulteu l’apartat Consultes i reclamacions).

Política de devolucions i canvis

Disposa de 14 dies per tornar un producte. Si ha decidit que no el vol, pot tornar-lo, però recordi que les despeses derivades de la devolució i de l'enviament com el transport o per no contenir l'embalatge o caixa original aniran a càrrec del client..

Li retornarem l'import del producte, però no ens fem càrrec de les despeses de transport de la devolució, que aniran pel seu compte.

Un cop rebuts els productes, el Venedor procedirà al reintegrament de l'import abonat pel Client, reintegrament que s'efectuarà en un termini no superior als 14 dies naturals. Les despeses del transport del retorn del producte no seran abonats, i aniran a càrrec del Client.

Correspon al Client verificar que el producte o productes que rebi del transportista estan en bon estat i si és el cas, comunicar al Venedor les incidències que pugui constatar, que l'atendrà i li proposarà una solució satisfactòria pels seus interessos. En el cas de que la devolució sigui per material defectuós, és necessari detallar el màxim possible en que consisteixen els danys, havent d'incloure el següent:

• S'ha d'adjuntar una descripció dels danys amb tot tipus de detalls i acompanyat de fotos.

• S'ha de descriure l'embalatge i les proteccions que portava el paquet, tant internes com de l'exterior. Si és possible, aportar imatges de com anava embalat.

• Cal assenyalar que el material que ha sigut danyat, el més habitual es que només s'espatlli una part de l'enviament, només es pot reclamar sobre la part realment danyada.

• La reclamació es pot realitzar per correu electrònic per guanyar temps, però s'aconsella que es faci per carta certificada o burufax per deixar constància i un justificant d'haver presentat la reclamació, sense oblidat firmar l'escrit.  

Aquests casos s'acceptaran sempre i quant el producte no hagi estat utilitzat i es retorni en les mateixes condicions i embalatge que el Client ho hagi rebut.

En cas que la compra s'hagi realitzat a una botiga física, la devolució podrà ser retornada en forma de xec regal per a la propera compra als nostres centres.

En cas que el producte li arribi en un estat que no és el que havia demanat, no està en bon estat o hi ha qualsevol problema, posi's en contacte amb nosaltres abans de 14 dies, per telèfon o per correu electrònic, i ho solucionarem quan abans millor.

Si el client forma part del programa de fidelització, les compres retornades que hagin computat punts, aquests també es restaran del sumatori d’acord amb l’import retornat.