Eines de jardineria

Aconsegueix un jardí net i ben cuidat amb les nostres eines de jardineria! Troba a FESMÉS la millor selecció d'eines i accessoris que faran del teu jardí el lloc que sempre has volgut. No te les perdis!

Filtrar per:

Filtre

Compra eines de jardineria a FESMÉS

T'agradaria aconseguir mantenir el teu jardí net i amb bon aspecte durant tot l'any? A FESMÉS sabem el difícil que és mantenir un jardí impol·lut els 365 dies de l'any, ja que per un motiu o un altre, acabem fent diverses tasques i el jardí ho deixem sempre per al final, oi? Doncs això ha de començar a canviar!

Si vols lluir un jardí ben cuidat, no et pots perdre les eines de jardineria que tenim preparades per a tu. Corre i fes un cop d'ull!

Per què comprar eines i estris per a jardí?

Per dur a terme una bona neteja i posterior manteniment de jardí, cal comptar amb una sèrie d'eines per a jardí que et facilitin i t'ajudin a mantenir l'exterior de la llar impol·lut, ja que, d'aquesta manera, aprofitaràs molt més les hores del dia, gaudint dels teus moments de relax i desconnexió al chill out exterior del teu jardí.

De manera que, si comptes amb una zona exterior a la llar, ja sigui un petit o gran jardí, terrassa o zona de barbacoa, t'encantaran els nostres estris per a jardí que aconseguiran transformar l'exterior del teu habitatge en l'espai que sempre has volgut tenir , net, clar i ben cuidat.

Avantatges de comptar amb eines per a jardí

Si ets d'aquelles persones que els encanta tenir el jardí net o bé ets un amant de la jardineria, necessitaràs comptar amb els estris i eines per a jardí essencials que t'aportaran una sèrie d'avantatges, entre els quals destaquem les següents:

  1. Mantenir el jardí net en qualsevol moment i època de l'any.
  2. Estalvi econòmic, ja que en comptar amb eines de jardineria, no et caldrà ajuda professional per mantenir l'aspecte de jardí adequat.
  3. Et permetran gaudir de jardí que sempre has volgut tenir.

 

Quin tipus d'eina per a jardí trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció d'eines per a jardí, entre les quals destaquem les següents:

Tisores de podar i tallabardisses, es consideren els elements bàsics i imprescindibles que tota llar amb jardí hauria de tenir, ja que es caracteritzen per ser eines senzilles, econòmiques i molt fàcils d'utilitzar, que et permeten mantenir en molt bones condicions l'aspecte del teu jardí.

Pales, aixades, pics i arades, són eines fonamentals per tractar i tenir cura de la terra, ja que permeten la creació d'horts i plantació d'arbres o llavors diverses, amb la finalitat de crear un parterre o jardí completament al teu gust.

Destrals, maces, cunyes i pedres, aquest tipus d'estris són de vital importància per al tractat de fusta, ja que quan es realitza una poda, s'encarreguen de tallar els troncs sobrants i aconseguir així llenya per a la xemeneia o barbacoa.

Rasclets i escombres jardí, són els estris de neteja necessaris per a qualsevol jardí, independentment de la mida, ja que et permeten realitzar una neteja adequada de l'exterior de l'habitatge, eliminant tot tipus de brutícia i deixant un jardí perfecte.

Xerracs i serres, eines per a jardí que es caracteritzen principalment per donar forma al jardí de la llar, ja que realitzen les tasques de poda i tall d'arbres, arbustos i tanques.

Guants de jardí, són el complement perfecte per a realitzar les tasques de neteja i poda de jardí, ja que aporten seguretat en tot moment, podent així treballar sense cap tipus de risc a fer-se mal.

Cistelles i cubells de jardí, estris de jardineria bàsics que faciliten les tasques de poda i neteja de jardí, ja que la brutícia que es va generant, es va dipositant a les cistelles i galledes, ajudant a deixar el jardí ben net