Testos en fusta per exterior

Estàs buscant jardineres de fusta per a col·locar les teves plantes i flors? A FESMÉS trobaràs les millors jardineres i testos de fusta que decoraran i ompliran de vida el jardí o la terrassa. No te les perdis!

Filtrar per:

Filtre

Compra jardineres de fusta a FESMÉS

Si ets un amant de les flors i plantes, sabràs que són el complement ideal que no pot faltar a cap habitatge, oi? Perquè, a més de formar part de la decoració de l'habitatge, aporten alegria i omplen de vida qualsevol espai o racó de la llar.

Però, la veritat sigui dita, i és que comptar amb plantes a la llar no és una tasca fàcil, ja que necessiten i requereixen d'una cura específica, perquè depenent del tipus de planta, necessitarà comptar amb més o menys llum i, per tant, ubicar-la en un lloc o en un altre.

A FESMÉS volem facilitar-te la tasca, i per aquest motiu, posem a la teva disposició la millor selecció de jardineres de fusta que et permetran lluir les teves plantes i flors, al mateix temps que milloraràs la decoració i l'aspecte del teu jardí. Troba la que més t'agradi!

Per què comprar jardineres i testos de fusta?

Les jardineres i testos de fusta són una de les millors opcions que pots escollir per situar les teves plantes i flors, ja que es caracteritzen per ser jardineres molt decoratives que milloren l'aspecte de qualsevol lloc o racó.

Normalment, se solen col·locar a les plantes i flors exteriors, encara que també són una opció estupenda per col·locar en espais interiors, perquè són ideals per complementar i millorar la decoració de qualsevol espai.

Per tant, si comptes amb flors i plantes a la llar, t'encantaran les nostres jardineres i testos de fusta.

Característiques de les jardineres de fusta

Les jardineres de fusta, a més de caracteritzar-se per realçar la bellesa de qualsevol espai, compten amb un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els següents:

  1. Són lleugeres i fàcils de traslladar, característica fonamental que et permetrà moure-i desplaçar-les d'un costat a un altre.
  2. Són molt duradores i resistents a la intempèrie, característica fonamental per poder col·locar-les a qualsevol zona de l'exterior de la llar, ja que la fusta està tractada i per tant, resisteix davant les inclemències meteorològiques.
  3. Són decoratives i molt elegants, a més d'afavorir la qualitat de vida de les plantes.

 

Quin tipus de testos i jardineres de fusta exterior trobaràs?

En aquesta secció trobaràs els millors testos i jardineres de fusta exterior, perquè els col·loquis al jardí, terrassa o qualsevol racó de l'exterior de l'habitatge. Totes i cadascuna de les jardineres compten amb fusta tractada a l'autoclau i les trobaràs en diferents formats.

A FESMÉS t'oferim jardineres de fusta quadrades i jardineres de fusta rectangulars, perquè escullis la forma que més t'agradi i la que millor s'adeqüi a les mesures de l'exterior del teu habitatge o a la mida de les plantes que desitgis col·locar