Passamans escala

Àmplia varietat de passamans i escales de fusta i metall per gaudir de la màxima seguretat a la llar. Troba diferents models de passamans escales a FESMES i descobreix els millors preus!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Acabat
Filtre

Els passamans per a escala destaquen per oferir seguretat en les teves zones d'escales i, al mateix temps, aportar un toc d'estil a la teva llar. Si vols conèixer més al detall aquest complement ideal, et presentem algunes de les seves característiques principals i així podràs decidir quin s'ajusta més a les teves necessitats.

Un altre punt a destacar, és el material de la peça, perquè trobem diferències entre els passamans de fusta i els d'acer. També t'oferim algunes idees de com pots utilitzar aquests elements, al costat dels sostenidors del passamans o barana, i on comprar-los ja sigui en línia o en físic.

Què són els passamans escala?

Els passamans escala són elements de subjecció que s'utilitzen per oferir estabilitat i seguretat a les persones mentre pugen o baixen escales, evitant possibles caigudes.

Característiques dels passamans per a escales

Per a definir en què consisteixen i què ens ofereixen els passamans o baranes, cal destacar les següents facilitats.

1. Ens proporcionen un suport segur per a pujar i baixar les escales.
2. Ofereixen acabats en diferents materials, com a fusta o acer, per a adaptar-se a qualsevol estil de decoració.
3. Són fàcils d'instal·lar i mantenir, no solen donar problemes a la llarga i són resistents.

Per a poder triar millor l'estil, pots tenir en compte quin revestiment de paret estarà al costat d'ell i així veure com combinar aquests dos elements.

Quin tipus de passamans per escala trobaràs?

Si cerques passamans per a l'escala de la teva llar i no saps per on començar, has trobat el millor lloc!

Com hem vist, comptar amb un passamà és de vital importància per evitar possibles accidents, per aquest motiu, és fonamental que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats amb la finalitat que puguis gaudir de la màxima seguretat possible a casa teva.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de passamans, tant de passamans fusta com d'acer, perquè escullis el que més t'agradi. Fes un cop d'ull i troba el teu preferit!

Avantatges de comprar passamans de fusta

Comprar un passamà de fusta per a la teva llar serà tot un encert, ja que aporten un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els més significatius:

  • Són sostenibles, ja que la fusta és reutilitzable, reciclable i recuperable.
  • Tenen una textura molt agradable.
  • Es poden envernissar, esmaltar i pintar.
  • Tenen una estètica decorativa diferencial, que destaca de qualsevol altre passamans.
  • Són molt fàcils de combinar amb qualsevol estil decoratiu.


Instal·la el passamà amb tots els seus accessoris

A Fesmés també us oferim una àmplia selecció d'accessoris per a passamans, que us permetran instal·lar el passamà amb èxit. Entre els diferents accessoris diferenciem els següents:

  1. Platines, fonamentals per sostenir el passamà.
  2. Suports mural fix, com el seu nom indica, és un suport de paret que s'encarrega de fixar el passamà, assegurant la seva perfecta estabilitat.
  3. Maneguets, són mànigues d'unió que s'utilitzen per unir passamans.
  4. Contera, són tapes que s'utilitzen per col·locar als extrems dels passamans, amb la finalitat de millorar-ne l'estètica.

 

Passamans de fusta o passamans d'acer?

Quan es tracta de triar el material per als teus passamans, has de considerar les teves preferències i necessitats, sobretot la seva zona d'ús, estil de l'entorn i persones que l'utilitzaran.

D'una banda, diem que els passamans de fusta aporten una aparença càlida i natural a la teva llar. I per l'altre costat, destacar que els passamans d'acer són més resistents i duradors. També és possible optar per una combinació de tots dos materials per a un look únic i personalitzat. És a dir, un passamans o baranes de fusta, al costat dels suports metàl·lics d'acer.

Usos dels passamans per a escales

Els passamans no sols són útils per a pujar i baixar les escales de manera segura, sinó que també poden usar-se com a baranes per a evitar caigudes. Com aquesta mena de complements, sempre poden convertir-se en un element decoratiu propi i que ajudi a afegir estil a la teva llar.

Lloc d'ús i instal·lació

Els passamans per a escales es poden instal·lar en qualsevol lloc de la casa on hi hagi una escala, ja sigui a l'interior o en l'exterior, encara que el passamans de fusta està pensat especialment per a ús interior. En tot cas, de donar-li un ús exterior, hauria de tractar-se la fusta degudament.

D'altra banda, si vols instal·lar-los tu mateix, assegura't de seguir les instruccions i les especificacions del productes, com de tenir eines adequades.

Comprar passamans o baranes en línia

Si ets de les persones que prefereixen veure el producte en botiga, en els nostres punts de venda trobaràs una àmplia selecció de passamans per a escales a preus assequibles i amb diferents acabats. De la mateixa manera, pots adquirir els teus passamans en línia, atès que tenim una gran varietat d'opcions perquè trobis el passamans perfecte per a les teves necessitats i estil.

I si vols combinar totes dues opcions, et donem la comoditat de fer les teves compres en línia i l'opció de recollir les teves compres a les nostres botigues físiques, la qual cosa et permet triar l'opció que millor s'ajusti a les teves necessitats. Si tens qualsevol dubte sobre l'elecció o la seva instal·lació, pots contactar-nos i estarem encantats d'ajudar-te.