Especiers i setrills

Especiers per condimentar els nostres plats i aportar gust als àpats que preparem, sense oblidar que també serveixen com a complement decoratiu de la teva taula o cuina. Entra a Fesmés i troba els millors preus i la millor qualitat!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Filtre

Els especiers també formen part de l'parament de cuina necessari, ja que per condimentar els nostres plats i aportar-los gust, ens cal comptar amb un especier a la taula. Entra a Fesmés i descobreix la millor qualitat en diferents models, mides i estils a el millor preu.

Comprar especiers de cuina

Els especiers de cuina són recipients de gran utilitat on emmagatzemem les diferents espècies com la sal, julivert, nou moscada, orenga, all mòlt, entre d'altres condiments, per potenciar el sabor dels diferents plats que es vulguin cuinar. A més, també serveixen com a complement decoratiu de la teva taula o cuina.

Comprar especiers de cuina a Fesmés és significat de qualitat a el millor preu. Si comptes amb un gran sortidor de especiers, el millor és col·locar-i organitzar-lo a la paret, armari o una altra superfície de tal manera, que la cuina ordenada i neta.

Tipus de especiers de cuina

Existeixen una gran varietat de especiers per col·locar a la cuina, i cada un d'ells té la seva funcionalitat. Tot dependrà de l'espai que disposis, serà aconsellable tenir un o altre especier. Per exemple, si no comptes amb molt d'espai, pots penjar a la paret o al armari teva especier, però si comptes amb una gran taulell, llavors el millor és tenir un especier giratori, d'aquesta manera, sempre tindràs els teus espècies a mà.

Un altre punt a tenir en compte és el material: des acer inox, de fusta, bambú, plàstic .... troba al nostre catàleg d'especier qual s'adapta més a les teves necessitats.

Setrills, complement dels especiers

Els setrills també són necessàries en qualsevol llar i les haurem de col·locar com a complement de la nostra vaixella a taula, ja que la majoria de plats es condimenten amb oli i serà de gran utilitat disposar d'un setrill a la taula perquè tots els comensals es puguin servir al seu gust.