Cistells i cubells de jardí

Cubells per escombraries de jardí, cistells, cubells d'exterior, cubells multiús o sacs recollidors. El que necessites per al manteniment i la neteja del jardí a Fesmés!

Filtrar per:

Tipus de producte
Capacitat (lt)
Filtre

Compra cubells d'escombraries i cistelles per a jardí a FESMÉS

Si ets d'aquelles persones que els agrada gaudir de l'exterior de l'habitatge, passar part del temps lliure al jardí o aprofitar aquestes tardes de sol a la terrassa,FESMÉS trobaràs tot el que necessites per gaudir d'un jardí net i en perfectes condicions. No t'ho perdis i segueix llegint!

Per què comprar un cubell d'escombraries o cistella de jardí?

Tenir un jardí ben cuidat no és una tasca fàcil, ja que cal dedicar part del nostre temps lliure a recollir, netejar i endreçar les zones exteriors de la llar per poder així gaudir de tots i cadascun dels racons de l'habitatge, ja que quan es va apropant el bon temps, el que més ens ve de gust és disposar d'un espai exterior que ens permeti anar agafant color a la pell, oi?

A FESMÉS som conscients de la importància que té comptar amb una zona a l'exterior de la llar ben cuidada, que ens permeti desconnectar de la rutina i gaudir del nostre moment lliure envoltat d'amics i familiars. Per aquest motiu, posem a la teva disposició una gran varietat de cubs d'escombraries, recollidors, sacs i cistelles de jardí que convertiran l'exterior de la llar en el teu lloc preferit. Posa't mans a l'obra i amortitza al màxim el jardí!

Quin tipus de cubs, cistelles i recollidors de jardí trobaràs?

En aquesta secció trobaràs els productes fonamentals que et permetran comptar amb un jardí net, sense presència de fulles, pinassa ni brutícia. Entre els diferents productes, diferenciem els següents:

Cistelles per a jardí, elements de gran versatilitat que et permetran mantenir l'ordre al jardí, ja que a més d'utilitzar-les per netejar el jardí, també et permetran guardar els teus objectes personals, deixant així un jardí ordenat i amb més espai lliure.

Cistells per jardí, un dels productes per a jardí més utilitzats a l'hora de netejar la gespa o escombrar la pinassa. A més, si comptes amb llar de foc o barbacoa, també et serviran per emmagatzemar la llenya.

Recollidor multiús, com el seu nom indica, és un producte molt versàtil amb diferents usos, ja que et pot servir tant per recollir pèl·let i brutícia, com per col·locar pinso i donar-li menjar als animals.

Carro jardí, és un dels millors productes per mantenir el jardí impol·lut, ja que gràcies a les rodes que el carro porta incorporades, podràs traslladar la brutícia del jardí al contenidor sense esforç, facilitant-te la tasca de neteja de jardí.

Sac recollidor, producte fonamental per dur a terme un correcte manteniment de jardí, ja que et permet recollir la brutícia, fulles i altres partícules que embruten la gespa i jardí de manera còmoda i senzilla. Aquest tipus de sacs recollidors són molt fàcils de transportar i emmagatzemar, ja que al poder plegar-se ocupen poc espai.

Cub jardí, idoni per deixar-lo a l'exterior de l'habitatge, ja sigui a la zona de jardí o la terrassa, i així evitar embrutar les estades exteriors de la llar, al mateix temps que t'aportarà comoditat i et permetrà dipositar la brutícia que es vagi generant. A més, també t'oferim cubs de jardí amb rodes, per millorar la comoditat i facilitar les tasques de neteja.