Casetes de jardí de resina

Les casetes de jardí de resina són una molt bona opció per emmagatzemar tot tipus de mobles, eines, bicicletes i fins i tot com a zona de joc per als més petits de la casa

Filtrar per:

Marca
Model
Color
Superfície exterior (m²)
Filtre

Troba casetes de jardí en resina en diferents formats, mides i acabats per al teu jardí o terrassa. Posem al teu abast un gran ventall de casetes de jardí en resina perquè puguis ordenar i emmagatzemar tot tipus de productes, des de maquinària i eines de jardí, barbacoes, mobiliari, bicicletes i productes de gran volum. Les nostres casetes de jardí en resina s'adapten a tot tipus de jardins i terrasses gràcies a la seva versatilitat, funcionalitat i tota mena de preus. 

Per què comprar casetes de jardí de resina?

Les casetes de jardí de resina són una molt bona opció per emmagatzemar tot tipus de mobles, eines, bicicletes i fins i tot com a zona de joc per als més petits de la casa. Les casetes de resina tenen grans avantatges que detallem a continuació: 

-        Són més econòmiques que un altre tipus de casetes com ara les casetes de fusta de jardí.

-        No necessiten manteniment, la resina és un material que resisteix a l'aire i a la radiació solar. De tota manera, es recomana netejar ocasionalment per eliminar pols o altres residus acumulats. 

-        Venen protegides amb tractament anti-UV per protegir-les de el sol i dels agents climàtics externs.

-        Són fàcils i ràpides de muntar

-        Són fàcils de transportar ja que pesen poc. 

Com triar una caseta de jardí de resina?

A l'hora d'escollir la teva caseta de jardí de resina hauràs de tenir en compte:

  • Mida: Segons l'ús que vulguis donar a la teva caseta de jardí de resina hauràs de triar una mida o un altre que s'adapti a les teves necessitats. En el cas que es vulguin guardar elements molt grans, recomanem les casetes de jardí de resina amb dues portes. Per poder fer-te una idea prèvia, pots utilitzar cordes amb les mesures de la caseta per representar l'espai en el teu jardí.
  • Finestres: Perquè la teva caseta de jardí de resina tingui una bona il·luminació, és important que tingui finestres.
  • Ventilació: Per poder mantenir en perfectes condicions el teu caseta de jardí de resina, és important que compti amb una bona ventilació. 
  • Accessoris: Hi ha casetes de resina que inclouen accessoris addicionals com a sòl.  

 

Com muntar una caseta de jardí de resina?

Abans de muntar una caseta de jardí de resina hauràs assegurar-te que el terreny en el qual es va a muntar és un sòl estable i el més uniforme possible.

Les casetes de jardí de resina són molt fàcils de muntar. Depenent de la mesura d'aquestes, poden ser muntades per una sola persona, o si és de grans dimensions recomanem que siguin muntades per com a mínim dues persones.

La majoria de les casetes de jardí de resina es poden muntar per sistema de clic. Es necessiten molt poques eines! 

En FESMÉS,et proporcionem multitud de possibilitats en cas que les casetes de jardí en resina no siguin el que busques, pots optar per casetes de fusta prefabricades que fan la mateixa funció però amb un estil més clàssic però igual de funcional. Una altra opció disponible són els armaris de resina exterior, amb les mateixes propietats que les casetes de jardí en resina, però amb menor capacitat d'emmagatzematge.