Penjarobes de paret

Et falta espai per penjar els teus abrics i jaquetes? A Fesmés descobriràs la millor varietat de penjarobes de paret en diferents dissenys, que a més d'aportar ordre, seran el complement decoratiu perfecte per a l'entrada de la llar o habitacions

Filtrar per:

Tipus de producte
Fixació
Acabat
més... menys
Nº de ganxos o poms
Filtre

Ordena i estilitza amb un penjador paret!

Com ja saps, els penjadors s'utilitzen principalment per col·locar abrics i jaquetes de forma ordenada, amb la finalitat de dedicar un espai exclusiu de la llar a aquest tipus de peces de roba que, sense un penjador, estarien tirades en qualsevol racó de casa, ja sigui sobre de la taula o cadira d'escriptori, al llit, per terra, etc.

Ara bé, no tots els penjadors de roba són iguals, ja que n'hi ha de molts estils, mides i dissenys. De manera que, si el que estàs buscant és un penjador que sigui discret, bonic, no ocupi molt lloc i a més sigui econòmic, els penjadors de paret són ideals per a tu.

Compra penjadors de paret i penjadors de roba a FESMÉS

Els penjadors de paret i penjadors de roba estan marcant tendència per ser elements funcionals i molt versàtils, ja que aconsegueixen mantenir l'ordre al mateix temps que aporten aquest toc decoratiu diferencial que agrada a tothom.

A FESMÉS sabem la importància que té aconseguir mantenir l'ordre a la llar i més quan es tracta de la roba, que sembla missió impossible mantenir-la sempre ordenada, oi? Amb els penjadors de paret i penjadors de roba aconseguiràs mantenir l'ordre de forma fàcil i eficaç. Segueix llegint i troba l'ideal per a tu!

Coneixes els avantatges de comprar un penjador de roba i penjador de paret?

Comptar amb un penjador de roba i penjador de paret a la llar serà sens dubte una de les millors decisions que podràs prendre, ja que es tracta d'un petit mobiliari que aporta una gran varietat d'avantatges entre els quals trobem els següents:

Et permeten mantenir l'ordre i estalviar espai d'emmagatzematge, ja que no és el mateix penjar els abrics a l'armari o sobre a la cadira de l'habitació, que mantenir-los ben col·locats al penjador de casa, que no ocupa espai extra d'emmagatzematge.
Aporten estil a la llar, ja que a l'estar disponible en una gran varietat de models, pots escollir el que més t'agradi i combini amb la decoració del teu habitatge, afegint-li un toc personal a l'estil i disseny de casa teva.
Els pots col·locar a l'alçada que millor et convingui, a diferència d'altres penjadors, els de paret s'instal·len a la mida que tu vulguis amb la finalitat de tenir fàcil accés.
Són penjadors econòmics, i més si esculls una versió minimalista, que cada vegada està més de moda.
Combinen amb qualsevol estil decoratiu i incrementa les possibilitats decoratives, podent combinar diferents estils sense cap problema.

Quin tipus de penjadors de paret originals trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de penjadors paret originals, perquè aconsegueixis donar-li aquest toc decoratiu al teu habitatge que tant de temps portaves buscant, a més d'oblidar-te del desordre. Si ens centrem en l'estil, trobem els següents penjadors de paret:

Penjadors de paret clàssics, són una opció decorativa estupenda, ja que són penjadors que mai passen de moda, i a través dels quals podràs aportar aquest toc clàssic decoratiu que tant t'agrada.
Penjadors de paret moderns, ideals per estilitzar la decoració del teu habitatge, ja que estan disponibles en diferents colors i acabats, així com mate o setinat.
Penjadors de paret rústics, són els més tradicionals, fabricats en fusta i disponibles amb diferents ganxos per penjar, ja siguin individuals o en conjunt.
Penjadors de paret vintage, una molt bona opció per trencar amb l'estil decoratiu de l'habitatge i ressaltar el penjador a la zona de l'entrada de la llar o en qualsevol habitació, ja que el simple fet de posar un penjador paret rebedor, millorarà considerablement la imatge de la llar.
Penjadors de paret  infantils, ideals per omplir de color i alegria les habitacions dels més petits, ja que compten amb formes d'animals que els encantaran.