Columnes i armaris de bany

Oblida't de tenir el bany desordenat amb les nostres columnes de bany! Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat d'estils, dissenys i acabats al millor preu. Deixaràs passar aquesta oportunitat?

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Nº de portes
Nº de calaixos
Filtre

Compra el millor armari de bany a FESMÉS

Segur que tu també has tingut la sensació que el bany se t'ha quedat petit i ja no tens espai suficient com per a emmagatzemar tot el que t'agradaria, oi? I és en aquest precís moment, quan et comences a adonar que necessites un armari de bany amb urgència, que et permeti guardar de forma ordenada els teus productes d'higiene i cura íntima. A Fesmés trobaràs una gran varietat d'armaris de bany perquè posis fi a aquest problema. Entra i tria el que més t'agradi!

Quin tipus de columnes de bany trobaràs?

Si el teu bany té unes dimensions petites, les columnes de penjar i els armaris de penjar seran la teva millor opció, ja que es caracteritzen per ser mobles auxiliars petits que van subjectes a la paret. Aquest tipus de moble, el podràs combinar perfectament amb un moble bany suspès, proporcionant l'espai d'emmagatzematge necessari, sense ocupar lloc i convertint-se en una opció ideal, oi?

  • Les calaixeres són una altra de les opcions que hauràs de tenir en compte si el teu bany no té gran capacitat d'emmagatzematge, ja que seran el complement perfecte del moble mirall bany i t'oferiran l'espai necessari i suficient com per a guardar tot el que necessitis de forma ordenada i discreta. A més, podràs triar entre calaixeres amb potes o calaixeres amb rodes, que et donaran la possibilitat de transportar-les i col·locar-les on millor et convingui.
  • En cas contrari, si disposes d'espai suficient com per a posar una columna de bany gran, podràs optar per columnes dobles o columnes amb portes, dissenyades per a aquells banys més amplis. A més, podràs combinar-les amb mobles de bany blancs i aconseguir així un bany ben estructurat, ordenat i equipat.

 

Qui va dir que trobar espai al bany fos difícil? Tria la columna o armari de bany que més t'agradi i oblida't de tenir tots els teus productes amuntegats en un mateix lloc!