Accessoris maquinària jardí

FESMÉS compta amb tot tipus d'accessoris per a maquinària de jardineria. Consulta'ns sense compromís!

Filtrar per:

Tipus de producte
Filtre

Sabies que és fonamental estar alerta i tenir cura de les eines? Quan alguna de les nostres eines deixa de funcionar, hem de veure si cal canviar alguna cadena o oli, bobines, etc.

A FESMÉS pots trobar tot tipus d'accessoris que necessitis per a tot tipus de maquinària de jardí. Des d’afiladors i olis fins a cadenes per a la motoserra. Si veus que alguna cosa no va bé, abans que es faci malbé revisa-ho.

Per què comprar accessoris de jardí per a la teva maquinària?

És molt important protegir i prevenir l'oxidació de les teves eines de jardí. És convenient tenir-les higienizades i cuidades, si les fas servir assíduament necessiten manteniment, per prevenir trencaments o danys abans d'hora. És per això que és molt important canviar els olis, les cadenes després d'un cert temps.

És molt recomanable, ja que així podràs mantenir les teves eines de jardí al dia, sense haver de preocupar-te per si deixa de funcionar alguna.

Quins tipus d'accessoris de jardí pots trobar a FESMÉS?

A FESMÉS pots trobar tot tipus d'accessoris per a la teva maquinària, comptem amb:

 

  • Afiladores. Per motoserres elèctriques i de gasolina, especialment dissenyat per a col·locar la cadena en la posició òptima d’afilat, aconseguint un afilat gairebé professional.
  • Olis. L'oli més recomanat per a les eines és el sintètic, disposem d'oli per a motors, olis lubricants que garanteixen les millors prestacions, olis per a cadenes i més.
  • Cadenes. Disposem de cadenes de recanvi per motoserres.
  • Greixadors. El tipus de greixadors de què disposem, són molt útils per obtenir una lubricació òptima de les cadenes, així mateix allarga el nivell de vida útil de la màquina. Així evitem trencaments de les cadenes.
  • Capçals. Capçals universals per a sistema de protecció de la màquina i casquet anti-desgast. Aquests estan disponibles per: Fils rodons, quadrats i d'alumini.
  • Bobines. Comptem amb fils de recanvi per desbrossadores, per facilitar el tall de la gespa i males herbes de jardí. Hi ha de diferents formes, segons les mesures que necessitis: estrella, rodona o quadrada.
  • Arnés. ¿Pesa molt la desbrossadora? A FESMÉS tenim un arnès per a aquest tipus d'eines per repartir el pes en tot el cos. Fes que el treball sigui més senzill!

 

Disposem de tot tipus d'accessoris per a la maquinària del teu jardí, troba l'oli, bobina o esmolador adequat per la teva màquina. Si vols més informació sobre els accessoris per a la maquinària de jardí de què disposem, no dubtis en contactar amb nosaltres!