Taller, caixes d'eines i organitzadors

Necessites tenir les teves eines ordenades i no saps com? A FESMÉS trobaràs una àmplia gamma d'organitzadors d'eines com a caixes d'eines, baguls i carros per a eines, entre altres. Deixa les teves eines organitzades!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Comprar un organitzador d'eines

Tens moltes eines de bricolatge i cada vegada que estàs fent algun treball et costa trobar totes les peces necessàries? A FESMÉS trobaràs diferents tipus d'organitzadors d'eines que et permetran saber en tot moment on trobar cada eina i així facilitar-te els teus treballs de bricolatge.

D'aquesta manera, aquest organitzador es converteix en un objecte essencial per a qualsevol amant del bricolatge i que disposa d'una gran quantitat d'eines.

Com organitzar les teves eines?

Una vegada hagis adquirit un dels organitzadors d'eines que ofereix FESMÉS hauràs de pensar en com organitzar totes les eines que tens. Llavors, tenint en compte quantes eines tens, hauràs d'organitzar-les segons perquè s'usa cadascuna. Hauràs de tenir els cargols en capsetes i organitzats segons que tipus és cadascun, tots els tornavisos junts, serres, entre altres.

Tipus d'organitzadors d'eines

Dins dels organitzadors d'eines, pots trobar diversos tipus segons si necessites les eines en un espai petit, per a transportar o per a tenir-lo més a mà tot:

  • Caixes d'eines: Són caixes dures, amb molts compartiments i major capacitat perfectes per a guardar tot tipus d'eines o cargols, i tenir-ho tot ordenat en un lloc que pots guardar en qualsevol costat i transportar-lo.
  • Baguls i carros per a eines: Aquests organitzadors d'eines es caracteritzen per mantenir en ordre amb les seves eines, on pots emmagatzemar eines de gran grandària.
  • Panells i ganxos per a eines: Es caracteritza per ser uns organitzadors accessibles sense haver d'obrir cap caixa ja que tens totes les eines en uns organitzadors en la paret, el qual tens les eines a mà en tot moment.
  • Carretons i plataformes: Serveix per a poder transportar qualsevol peça gran.
  • Eines de taller: Podem trobar eines essencials en un taller.