Polidores de banda

Necessites escatar una gran superfície de fusta? Troba a FESMÉS la polidora de banda ideal per a dur a terme els teus treballs d'escatat i obtenir un acabat perfecte de manera ràpida i eficaç.

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Potència (W)
Filtre

Què és una polidora de banda?

Si solem treballar molt amb fusta, ja sigui per exemple per a construir mobles, per a tenir un acabat llis i polit hem d'utilitzar una polidora, podem trobar polidores manuals o polidores elèctriques. Però, si sols treballar amb grans quantitats de fusta i de gran superfície, recomanem que facis servir una polidora de banda per el seu gran abast i rapidesa.

Una polidora de banda està composta per dos corrons que fan girar una escata a gran velocitat, cosa que es fa molt practica en usar-la.

Com fer servir una polidora de banda?

Per a un ús adequat d'aquesta mena d'eines elèctriques, recomanem seguir els següents passos per a dur a terme una perfecta execució amb total seguretat:

Pas 1: Col·locar la peça de fusta amb la qual treballarem en una taula de treball, assegurant-nos que aquesta bé subjecta. A més, haurem de posar-nos les ulleres i guants de seguretat, ja que en el moment d'usar-la saltés molta pols i hem de protegir-nos.

Pas 2: Connectar la polidora de banda a la font d'energia mes pròxima i usar-la en la fusta amb el sentit que vulguis fins a obtenir el resultat desitjat.

Pas 3: Netejar la zona i la fusta per a assegurar-se que el resultat és l'esperat.

Per què hem de comprar una polidora de banda?

Aquest tipus d'eina elèctrica és essencial per a treballs de fusteria, ja que és l'eina que deixa els mobles perfectament llisos, i s'ha d'usar en mobles grans com pot ser una taula, porta, entre altres.

Per tant, FESMÉS et recomana comprar una polidora de banda per a deixar un acabat llis i polit a tots els mobles que facis.