Bols, tasses i mugs

Descobreix la nostra selecció de bols, tasses i mugs perquè comencis el dia de la millor manera possible. Entra a Fesmés i gaudeix dels millors preus en gran varietat de models, mides i materials!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Capacitat (ml)
Filtre

Els bols, tasses i mugs són una part imprescindible del parament de la llar, ja que els fem servir diàriament moltes vegades i no som conscients de la importància que escollir una bon bol, tassa o mug, ja que depenent del material que estiguin fabricats, pot canviar el gust i l'experiència de la beguda que estigui dipositada a dins. 

 

Bols, tasses i mugs disponibles en Fesmés

En Fesmés trobaràs gran varietat de models, tamanys i dissenys amb els millors preus. Disposem de tasses, bols i mugs en diferents materials, de porcellana i de fang en una gran varietat de colors perquè gaudis del teu moment de cafè.

Les tasses i mugs són l'opció perfecta per aquells que s'aixequin amb la necessitat de beure un llarg cafè amb llet o te i començar el dia de la millor manera possible i ben carregat d'energia. Pels que s'aixequen amb gana, pensant en esmorzar els cereals a primera hora del matí, tenim disponibles una gran varietat de bols en diferents mides i colors. Quina excusa tens per no començar bé el dia? Troba el model que més t'agradi i alegra't tots els teus matins!